ΤΟΠΙΚΑ

Διάλειμμα στο «μικρό καλοκαιράκι»

διάλειμμα-στο-μικρό-καλοκαιράκι-319322

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας

Αλλαγή της διάθεσης του καιρού διαφαίνεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ στο μεταξύ διατηρούνται τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το «μικρό καλοκαιράκι» του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ο καιρός στην περιοχή της Μαγνησίας θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο ιδιαίτερα από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός στην περιοχή μας, προς μεγάλη ικανοποίηση εκλογέων και ετεροδημοτών. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο, ειδικότερα, από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μεταβολή του καιρού αναμένεται, όπως προαναφέρθηκε, την προσεχή Δευτέρα οπότε αναμένεται να σημειωθούν παροδικές συννεφιές και βροχοπτώσεις, επίσης με παροδικό χαρακτήρα. Τα παραπάνω φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στις βορειοδυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, αντίστοιχα, αρχικά αναμένονται τοπικές συννεφιές και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Βαθμιαία, ωστόσο, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί αμετάβλητη και θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου