ΤΟΠΙΚΑ

Νέα ληστεία σε βάρος 68χρονης στο Βόλο

νέα-ληστεία-σε-βάρος-68χρονης-στο-βόλο-318992

Βρέθηκε αντιμέτωπη μέσα στο σπίτι της με δύο κουκουλοφόρους

Λίγες ημέρες μετά την εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στον Αγιο Λαυρέντιο και την προφυλάκιση των δραστών, οι έρευνες μιας νέας ληστείας άνοιξαν χθες για τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Θύμα αδίστακτων κουκολοφόρων, αυτή τη φορά, μία 68χρονη μέσα στο σπίτι της στο Βόλο.

Ο βραδινός ύπνος της 68χρονης διεκόπη βίαια, ενώ βρισκόταν μόνη της στο σπίτι, όπου διαμένει, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες. Βρέθηκε κατά πρόσωπο με δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με ολοπρόσωπες κουκούλες και φορώντας γάντια, διέρρηξαν την οικία της 68χρονης ημεδαπής.

Με την άσκηση σωματικής βίας ακινητοποίησαν την 68χρονη και αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ένα τραπεζικό βιβλιάριο, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 68χρονης, μία βέρα και ένα δαχτυλίδι.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου