ΤΟΠΙΚΑ

Στο «πλευρό» του Μιχάλη Μιτζικού σύσσωμη η Αρτέμιδα

στο-πλευρό-του-μιχάλη-μιτζικού-σύσσ-318262

Τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» και υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό στηρίζει η Αρτέμιδα, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, πρώην αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων της περιοχής, με γραπτή τους δήλωση όχι απλώς τάσσονται στο «πλευρό» του κ. Μιτζικού αλλά θα μετέχουν και στο ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται.

Μάλιστα οι παρακάτω υπογράφοντες αναφέρουν: «Οι πιο κάτω που υπογράφουμε αυτή την ανακοίνωση, δηλώνουμε ότι, αφουγκραζόμενοι την απαίτηση της κοινωνίας, συντασσόμαστε με τον υποψήφιο που συγκεντρώνει αυτά που πάντα ζητούσε ο κόσμος. Νέο και άφθαρτο στην πολιτική.

Τονίζουμε, τέλος, ότι συντασσόμαστε δυναμικά στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μιτζικού».

Ειδικότερα ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρώην αντιδήμαρχος Αρτέμιδας κ. Νίκος Νομικός, ο πρώην αντιδήμαρχος Αρτέμιδας κ. Απόστολος Ραυτόπουλος, οι Πρόεδροι του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου κ. Απόστολος Βενούτσος, του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λεχωνίων κ. Λεωνίδας Ασημώρης, του Τοπικού Συμβουλίου Κάτω Λεχωνίων κα Βούλα Παπαδοπούλου και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λαυρεντίου κα Βίκυ Μάτσου καθώς και ο πρώην Πρόεδρος και νυν μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου κ. Δημήτρης Καραγιάννης, θα ενισχύσουν με την συμμετοχή τους το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δύναμη Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου