ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται φτηνό αλεύρι από Κιλκίς και Λαμία

ερχεται-φτηνό-αλεύρι-από-κιλκίς-και-λα-317217

Οι παραγγελίες θα παραμείνουν ενεργές μέχρι να συμπληρωθούν τουλάχιστον 25 τόνοι

Νέες συμφωνίες για φτηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες από την Τοπική Εθελοντική Ομάδα «Άνωση». Μετά τις πατάτες και το ρύζι κλείστηκε και η συμφωνία για σκληρό και μαλακό αλεύρι από παραγωγούς του Κιλκίς και της Λαμίας, με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη και να παραμένουν ενεργές έως ότου συμπληρωθούν 25 τόνοι από το κάθε είδος.

Ειδικότερα η Άνωση έκλεισε συμφωνία για αλεύρι Τ55 (μαλακό για όλες τις χρήσεις) από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, στην τιμή των 0,55 €/κιλό, σε συσκευασίες των 5 και 10 κιλών. Το συγκεκριμένο αλεύρι είναι κατάλληλο για χρήσεις κυρίως στην αρτοποιία αλλά και στη ζαχαροπλαστική. Ιδανικό για ψωμί πολυτελείας, κουβέρ, σάντουιτς, φρυγανιές, ψωμί για τοστ κ.λ.π.

Επίσης κλείστηκε συμφωνία για αλεύρι Τ70 (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας, στις τιμές 0,60 €/κιλό, για τη συσκευασία των 5 κιλών και 0,55 €/κιλό, για τη συσκευασία των 10 κιλών και είναι ιδανικό για την παρασκευή ψωμιού, φύλλων πίτας, τραχανά, ζυμαρικών κ.ά., με διάρκεια ζωής περίπου 3 μήνες μετά τη διάθεσή του. Το σιτάρι παράγεται σύμφωνα με τα πρότυπα ολοκληρωμένης διαχείρισης AGRO, όπου εφαρμόζεται επίσης σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Άνωσης στην διεύθυνση www.anwsi.gr καθώς επίσης και τηλεφωνικά από την Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρες 6-9 το απόγευμα στο τηλέφωνο 24210 – 20483

Η Άνωση βρίσκεται και στο τελικό στάδιο να κλείσει συμφωνία για φτηνό λάδι το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι από την Κρήτη καθώς οι συζητήσεις με τους ντόπιους παραγωγούς από ότι όλα δείχνουν δεν θα ευοδωθούν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου