ΤΟΠΙΚΑ

Περισσότερα από 3.000 τα μπιλιετάκια για τα τέλη του 2001

περισσότερα-από-3-000-τα-μπιλιετάκια-για-τ-315930

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Περισσότεροι από 3.000 είναι οι πολίτες που ειδοποιήθηκαν από την Εφορία Βόλου και Νέας Ιωνίας να πληρώσουν ατομικές οφειλές για τις πρώτες άδειας κυκλοφορίας οχημάτων που αγοράστηκαν και τέθηκαν σε κυκλοφορία ήδη από τα έτη 2001 και 2002.

Στη συγκέντρωση σήμερα διαμαρτυρόμενων πολιτών έξω από το Εργατικό Κέντρο Βόλου ο κ. Γιάννης Μαστρογιάννης είπε ότι «συνεχώς αποστέλλονται χαρτιά, ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Ο συνολικός αριθμός των θιγόμενων πολιτών θα ξεπεράσει τους 3.000».

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα μετά τη συγκρότηση 3μελούς επιτροπής που εξουσιοδοτήθηκε να έρθει σε επαφή με κάθε αρμόδιο.

Ο κ. Μαστρογιάννης που είναι μέλος της επιτροπής, ενημέρωσε ότι το θέμα είναι πολιτικό και μόνο έτσι μπορεί να δοθεί λύση.

«Ξέρουμε ότι έχει κάνει επερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Έχουμε κάνει επαφή και με το βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, ο οποίος μας ζήτησε – και το καταθέσαμε- ένα υπόμνημα για να το μεταφέρει στην ΑΑΔΕ. Το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα της ΑΑΔΕ. Ούτε του υπουργείου είναι, ούτε τίποτα. Το υπόμνημα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ευελπιστούμε να δοθεί λύση. Οι οι μόνοι βουλευτές που κινητοποιήθηκαν», ανέφερε.

Επισημαίνεται ότι οι φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλουν ποσά της τάξεως των 75 και 85 ευρώ κατά κύριο λόγο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη υψηλότερα, της τάξεως των 150 ευρώ αλλά και των 300, ενώ ισχυρίζονται ότι έχουν καταβάλει τα τέλη ταξινόμησης καθώς έχουν παραλάβει κανονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου