ΤΟΠΙΚΑ

Προβολή του Βόλου και του Πηλίου σε Ολλανδία και εκπομπή του Alpha

προβολή-του-βόλου-και-του-πηλίου-σε-ολλ-315291

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ολλανδία οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Συγκεκριμένα μία δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος επισκέφτηκαν τον Βόλο και το Πήλιο με αποστολή να δημιουργήσουν υλικό για την ιστοσελίδα περιοδικό june.be που έχει 35.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ηλικίας 25-45 ετών, 60% γυναίκες, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, προερχόμενο κυρίως από την περιοχή της Φλάνδρας που ενδιαφέρεται για τα ταξίδια, τις αγορές και ιδιαίτερα τη γαστρονομία.

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου οργάνωσε το πρόγραμμα των απεσταλμένων από τον ΕΟΤ των Κάτω Χωρών ως ενιαίος προορισμός, καλύπτοντας και τους τρεις Δήμους που απαρτίζουν το Βόλο και το Πήλιο έτσι ώστε ο αναγνώστης να εισπράξει μέσα από τα άρθρα, το πλήθος των επιλογών που έχει επιλέγοντας να έρθει στον προορισμό Volos Pelion.

Αναλυτικότερα το κλιμάκιο βίωσε την επαφή με το Βουνό, την θάλασσα, την γαστρονομία, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και σημεία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς & αρχιτεκτονικής, που μπορεί ο επισκέπτης να συναντήσει στην περίοδο των διακοπών του επιλέγοντας το Βόλο και το Πήλιο ως προορισμό.

Στο σύνολο των δράσεων προβολής του προορισμού από το τμήμα τουρισμού, εντάσσεται και η Φιλοξενία και οργάνωση προγράμματος για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» που προβάλλεται στο κανάλι ALPHA TV που βρέθηκε στο Βόλο με τον δημοσιογράφο κ. Ευτύχη Γρυφάκη και δημιούργησε 2 οδοιπορικά το ένα για το Βουνό των Κενταύρων και το άλλο για το Βόλο και έδειξαν τις ομορφιές της περιοχής στους Έλληνες τηλεθεατές και μελλοντικούς επισκέπτες.

Η προβολή έγινε διαδοχικά σε 2 Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Στις δράσεις αυτές οι επαγγελματίες του τουρισμού στάθηκαν αρωγοί και με τις χορηγίες τους σε μεταφορά φιλοξενία, γευσιγνωσία και προβολή εναλλακτικών δράσεων δημιούργησαν μια αξέχαστη γνωριμία με τον προορισμό που θα αποτυπωθεί στην παραγωγή υλικού για την προβολή του VOLOS PELION it’s true.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου