ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

δωρεάν-πρόγραμμα-κατάρτισης-από-το-γε-314771

Στο Βόλο την περίοδο Δεκεμβρίου 2019 – Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης στα Έξυπνα Συστήματα Γεωργικής Παραγωγής (SmartFarming) υλοποιεί στoν Βόλο το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την περίοδο Δεκέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες που ασχολούνται ήδη ή πρόκειται να ασχοληθούν με την εφαρμογή συστημάτων και τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας και παραγωγής προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε θερμοκήπια.

Επικεφαλής της δράσης είναι οι Θωμάς Μπαρτζάνας και Σπύρος Φουντάς, Αναπληρωτές Καθηγητές του ΓΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση επαγγελματιών και νεοεισερχόμενων στον κλάδο των έξυπνων τεχνολογιών και των θερμοκηπίων.

Η εκπαίδευση θα γίνει υπό την επιστημονική καθοδήγηση καταξιωμένων επιστημόνων με επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο, τόσο από πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα όσο και από την αγορά.

Το πρόγραμμα κατάρτισης «Έξυπνα Συστήματα Γεωργικής Παραγωγής», θα παρέχει εκπαίδευση σχετικά με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων σε ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκήπια, υδροπονικές καλλιέργειες) καθώς και την εφαρμογή τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας σε καλλιέργειες. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 15περίπου ημέρες, θα είναι διάρκειας 80 ωρών (40 ώρες θεωρία και 40 ώρες πρακτική) και θα διενεργείται από Παρασκευή έως Κυριακή.

Στο τέλος του προγράμματος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από τον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία αίτησης συμμετοχής είναι η 15η Νοεμβρίου 2019.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου