ΤΟΠΙΚΑ

«Πρόγραμμα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο»

πρόγραμμα-ρεαλιστικό-και-εφαρμόσιμ-309851

Προανήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός

Τη δυναμική κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου επαναβεβαίωσε σε συνεντεύξεις του ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου», υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός.

Ο κ. Μιτζικός τόνισε -μεταξύ άλλων- στη ραδιοφωνική εκπομπή του «Ράδιο ΒΕΡΑ» ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται συνεχίζει απαρέγκλιτα και αυτονόμως την πορεία του και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο, καθώς και το πρόγραμμα, το οποίο θα είναι συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο. Μάλιστα υπογράμμισε: «Εμείς ολοκληρώνουμε το ψηφοδέλτιο το οποίο θα απαρτίζεται από συμπολίτες μας που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα κοινά . Παράλληλα συγκροτούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Δεν πρόκειται να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι ανεφάρμοστο. Αλλωστε στοιχεία των αρχών και των θέσεών μας έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας.»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αδόκητο χαμό της εν ζωή υποψήφιας Ρενέ Καραδήμου που το περασμένο Σάββατο άφησε την τελευταία της πνοή, επισήμανε την προσφορά της και το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η απώλεια της εκλιπούσας πείσμωσε ακόμη περισσότερο την παράταξη, η οποία θα πορευτεί αταλάντευτα στις εκλογές του Μαΐου.

Χθες εξάλλου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του TRT στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της παράταξης , επισημαίνοντας ότι βρίσκεται υπό διαμόρφωση και πρόσθεσε ότι έχει επίκεντρο την επανεδιεκδίκηση των Μεσογειακών και τον συνδυασμό τους με τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας το 2021. Μάλιστα σημείωσε ότι το πρόγραμμα είναι εφαρμόσιμο σε βάθος 5ετίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον συνδυασμό του λέγοντας ότι αποτελείται από νέους ηλικιακά και πολιτικά ανθρώπους και ότι πρεσβεύει το νέο, ενώ επανέλαβε ότι είναι αυτόνομη κάθοδος χωρίς κομματικές εξαρτήσεις

Ο επικεφαλής της παράταξης επισκέφτηκε χθες το πρωί τη ΔΟΥ Ν. Ιωνίας, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από την Διευθύντρια της υπηρεσίας κα Ελένη Κοπάνου. Επίσης ο κ. Μιτζικός συνομίλησε με στελέχη και υπαλλήλους της ΔΟΥ και αντάλλαξε ευχές ενόψει των ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου