ΤΟΠΙΚΑ

Ψηφοδέλτιο με ανανέωση 65%

ψηφοδέλτιο-με-ανανέωση-65-309460

Οι 13 στους 20 είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στη χθεσινή παρουσίαση

«Ανοίγουμε την πόρτα της αυτοδιοίκησης στους νέους ανθρώπους, ανατρέπουμε μια ακατανόητη και αναχρονιστική λογική επετηρίδας που κρατούσε τους αξιόλογους νέους μας μακριά από τα κοινά», επεσήμανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός παρουσιάζοντας χθες το ψηφοδέλτιο της παράταξής του «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, από το Συνεδριακό Κέντρο της Ι.Μ.Δ.

«Η ανανέωση στη Μαγνησία ανέρχεται σε ποσοστό 65%. Ανάλογα είναι τα ποσοστά και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Είναι συνειδητή επιλογή μας να φυσήξει άνεμος αλλαγής και ανανέωσης στο συνδυασμό μας. Να τεθούν νέοι άνθρωποι, με αξιόλογες σπουδές και διάθεση για προσφορά, στην πρώτη γραμμή για τη νέα Θεσσαλία που ονειρευόμαστε. Για τη Θεσσαλία που δημιουργεί, που παράγει, που νοιάζεται για κάθε οικογένεια χωριστά. Για την Θεσσαλία που δίνει μάχες και νικά», υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος χαρακτήρισε «πρωτόγνωρο» το ενδιαφέρον των πολιτών της Μαγνησίας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών».

«Ειλικρινά δεν βρίσκω τα λόγια να ευχαριστήσω όλες και όλους που δήλωσαν «παρών» σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Το ενδιαφέρον τους είναι όντως συγκινητικό, είναι ελπιδοφόρο, είναι πρόκριμα μεγάλης νίκης στις εκλογές αλλά και προμήνυμα για τη νέα θητεία, στην οποία έχουμε θέσει πλέον τις βάσεις ώστε να πετύχουμε περισσότερα», τόνισε.

«Με βάση τη νομοθεσία, στο ψηφοδέλτιό μας στην ΠΕ Μαγνησίας δεν μπορούν να μετέχουν περισσότεροι από 21 υποψήφιοι. Ρόλοι και δουλειά υπάρχουν, όμως, για όλους, αρκεί να υπάρχει διάθεση για προσφορά», κατέστησε σαφές ο Κ. Αγοραστός ο οποίος χαρακτήρισε το συνδυασμό της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στη Μαγνησία «ψηφοδέλτιο από την κοινωνία για την κοινωνία. Το ψηφοδέλτιό μας αποτελεί μια αντιπροσωπευτική «εικόνα» της κοινωνίας της Μαγνησίας σήμερα», τόνισε και εξήγησε ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου είναι η ανανέωση.

Οι 13 στους 20 υποψήφιους, δηλαδή ποσοστό 65%, είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά. Ο 21ος υποψήφιος αποφασίστηκε να ανακοινωθεί για λόγους τακτικής τις επόμενες ημέρες, όπως τονίστηκε.

Δωρεά

Με κοινή απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και των 20 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στη Μαγνησία, τα χρήματα που θα κόστιζε η εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού στην ΠΕ Μαγνησίας προσφέρθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο με την ευκαιρία και της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα. Για το λόγο αυτό ο Κ. Αγοραστός και οι 20 υποψήφιοι επισκέφτηκαν χθες το Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Το ψηφοδέλτιο για την Π.Ε. Μαγνησίας

– Ακτσιαλής Αντώνιος, Γενικός γραμματέας της ΕΠΣΘ και δημοτικός σύμβουλος δήμου Βόλου

– Δροσινός Αντώνιος – Αθανάσιος, έμπορος μετ/νων αυτοκίνητων στο Βόλο από το 2006

– Ζιγγιρίδης Ευθύμιος, πρόεδρος του συλλόγου Καππαδοκίας του Ριζοχωρίου Αλμυρού

-Ιγγλέσης Γρηγόριος, Υποπτέραρχος ε.α., απόφοιτος της Σχολής Ικάρων. Διατελεί από το 2011 δημοτικός σύμβουλος Βόλου

– Καλτσογιάννης Γιώργος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος υποδομών Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

– Κανέλλος Σταύρος, Τραπεζικός. Διετέλεσε περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας στη τράπεζα Πειραιώς από το 2004-2012

– Κίτσιος Γεώργιος, Πτυχιούχος εργοδηγός ηλεκτρονικός της Σχολής Δημοκρίτου Θεσσαλονίκης, περιφερειακός σύμβουλος

– Κολυνδρίνη – Χαλαστάρα Δωροθέα, θεματική αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας στους τομείς παιδείας και δια βίου μάθησης – κοινωνικής συνοχής – νεολαίας – εθελοντισμού – απασχόλησης, περιφερειακή σύμβουλος

– Κοπάνας Αργύρης, Πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

– Κουρκούμπα Πόπη, Πτυχιούχος μαία. Διετέλεσε αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος Αλμυρού

– Λιούπης Αθανάσιος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και διευθυντής του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου του Βόλου

– Μπατζιάκας Πέτρος, περιφερειακός σύμβουλος, απόφοιτος της Συνεταιριστικής Σχολής, ασχολείται με το εμπόριο κινητής τηλεφωνίας

– Μωυσίδης Κωνσταντίνος, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης, ελεύθερος επαγγελματίας

– Ρίνης Λεωνίδας, Αντιστράτηγος ε.α., απόφοιτος της σχολής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Τακμάκης Αθανάσιος, ελεύθερος επαγγελματίας, π. αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Μαγνησίας.

– Τέας Ιωάννης, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Σόφιας, ιδιωτικός υπάλληλος.

– Τσιαμήτα Ολγα, πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, αθλήτρια

– Χαλέβας Κωνσταντίνος, αρχιτέκτονας-Πολεοδόμος, εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε θέματα ΥΠΕΚΑ

– Χατζόπουλος Βασίλειος, γεωπόνος, π. αντινομάρχης Μαγνησίας.

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σποράδων

-Πλωμαρίτης Νίκος, Δήμαρχος Σκιάθου, απόφοιτος της Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού (Α.Δ.Σ.Ε.Ν.).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου