ΤΟΠΙΚΑ

«Μαζί για το Νότιο Πήλιο»

μαζί-για-το-νότιο-πήλιο-308265

Ανασύνταξη δυνάμεων στη δημοτική παράταξη μετά το σοκ του θανάτου του Αγγ. Λεμονή

Το όραμα του αδικοχαμένου Αγγελου Λεμονή, του Δημοτικού Συμβούλου από το Τρίκερι που πριν από λίγους μήνες εξελέγη ομόφωνα νέος επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, θα καθοδηγεί τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, τα οποία ανασυντάσσονται μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 49χρονου.

Σοκαρισμένοι από την απώλεια του Αγγ. Λεμονή, τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης που τον συνόδευσαν προχθές στο Τρίκερι στην τελευταία κατοικία του, αντελήφθησαν πως το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν είναι μεγάλο καθώς η παράταξη της οποίας ηγήθηκε για δύο περίπου μήνες ο 49χρονος Τρικεριώτης επιχειρηματίας, έχει εκτός από τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και μια σημαντική αποστολή.

Να εκφράσει, μακριά από φθαρμένα κομματικά μοντέλα που καταδικάζονται καθημερινά στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, τη νέα αντίληψη για την Αυτοδιοίκηση με επίκεντρο τον κάθε Δημότη και στόχο την ανάπτυξη του Νοτίου Πηλίου.

Ο εκλιπών, όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, δεν ξεχώριζε μόνο για την άοκνη προσπάθειά του να αναζητάει λύσεις στα προβλήματα των συνδημοτών αλλά και για την εμμονή του στη διαβούλευση, τη συνεννόηση, την ενεργοποίηση κάθε αρμόδιου φορέα και τη συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο.

Αυτήν ακριβώς την επαφή με την κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου Νοτίου Πηλίου που είχε αναπτύξει ο Αγγ. Λεμονής, θα ενισχύσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης οι οποίοι, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Για τον άδικο και πρόωρο χαμό του επικεφαλής του Συνδυασμού μας και αγαπητού μας φίλου Άγγελου Λεμονή, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Φίλε Αγγελε, για πολλά χρόνια ασχολήθηκες με τα κοινά και πάντα σε διέκρινε η ειλικρίνειά σου, η δυναμική σου και η αγάπη σου για τον τόπο.

Καλό ταξίδι Αγγελε και σου υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καλύψουμε το τεράστιο κενό που αφήνεις πίσω σου, συνεχίζοντας το έργο σου και ολοκληρώνοντας το όραμά σου για το Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Επιλογή του Συνδυασμού ήταν αντί στεφάνων να κατατεθεί συμβολικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό».

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου