ΤΟΠΙΚΑ

Η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Ανατολικού Πηλίου

η-αποκατάσταση-του-οδικού-δικτύου-ανα-30669

Προτάσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία κατέθεσε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Γιώργος Αντώνογλου προκειμένου να υπάρξει χρηματοδότηση για την επισκευή και συντήρηση του οδικού δικτύου ανατολικού Πηλίου, το οποίο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Για να αναδείξουν το πρόβλημα του οδικού δικτύου τις προηγούμενες ημέρες οι κάτοικοι και μαθητές του Δήμου έκλεισαν συμβολικά το Εθνικό Οδικό δίκτυο στη θέση Καράβωμα και στο ύψος του αρχαίου θεάτρου Ξουριχτίου.

Οι κάτοικοι των χωριών διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι αν και υπάρχει πρόβλημα που χρονολογείται εδώ και δύο χρόνια, κανείς αρμόδιος δεν αναλαμβάνει προσπάθειες για να λυθεί, ενώ τα έβαλαν με τους υπεύθυνους της Περιφερειακής Ενότητας, που όπως ανέφεραν, συχνά επισκέπτονται την περιοχή, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης αναφέρει: «Έχουμε καταθέσει προτάσεις στα αρμόδια υπουργεία για σχετική χρηματοδότηση. Ζητάμε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα. Παράλληλα συμφωνούμε με τα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας και προωθούμε το ζήτημα», τόνισε ο κ. Αντώνογλου – Κασσαβέτης, προσθέτοντας στη συνέχεια: «Επιδιώκουμε να βρούμε λύσεις, ωστόσο θεωρούμε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολη η χρηματοδότηση».

Τέλος οι κάτοικοι του συνόλου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου προειδοποιούν ότι αν δεν βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του οδικού δικτύου θα προχωρήσουν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Αθηνά Τσιργή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου