ΑΛΜΥΡΟΣ

Παπανάτσιου «Να δοθούν λύσεις στη στελέχωση και λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Πτελεού»

παπανάτσιου-να-δοθούν-λύσεις-στη-στε-306589

H Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά προς τον κ. Υπουργό Υγείας την Επιστολή- Διαμαρτυρία κατοίκων της Δ.Ε. Πτελεού Μαγνησίας σχετικά με την λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου. Η επιστολή υπογράφεται από 355 κατοίκους της περιοχής που περιλαμβάνει τα χωριά Πτελεό, Αχίλλειο, Άγιοι Θεόδωροι και Γαύριανη.

Στην αναφορά η κα. Παπανάτσιου σημειώνει πως στην επιστολή τους οι 355 κάτοικοι της Δ.Ε. Πτελεού διαμαρτύρονται για τη διακοπή λειτουργίας, εδώ και ενάμισι χρόνο, του Περιφερειακού Ιατρείου με αποτέλεσμα οι 2500 μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής να είναι ακάλυπτοι από πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Η κα. Παπανάτσιου επισημαίνει ότι οι κάτοικοι του ΔΕ Πτελεού αντιμετωπίζουν δυσκολίες προκειμένου να εξεταστούν και να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά τους και τις διαγνωστικές τους εξετάσεις με συνέπεια πολλοί από αυτούς να παραμελούν χρόνια προβλήματα υγείας ή να καταλήγουν στο Νοσοκομείο αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για προληπτική τακτική ιατρική παρακολούθηση.

Η πρώην Υπουργός μέσω της κοινοβουλευτικής αναφοράς ζητάει από τον αρμόδιο Υπουργό να πράξει το αυτονόητο με την πλήρη στελέχωση και λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Πτελεού ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και όλα τα περιφερειακά χωριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου