ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς καταγγέλλει «μιντιακούς υπηρέτες» των μηχανισμών

ο-μαργαρίτης-πατσιαντάς-καταγγέλλει-305306

Ματαιοπονούν επιχειρώντας να αποκλείσουν από ελεγχόμενα ΜΜΕ, το μήνυμα ελπίδας και νίκης, τονίζει σε ανακοίνωση

Ισχυρούς κλυδωνισμούς στο ιδιόμορφο τοπικό σύστημα που προσπαθεί να ανακόψει το ορμητικό πλειοψηφικό ρεύμα ανατροπής στο Δήμο Βόλου, προκάλεσε η πρωτοφανής σε όγκο και παλμό εκδήλωση των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (παραλία Βόλου).

Πανικόβλητοι οι μιντιακοί υπηρέτες του μηχανισμού, ματαιοπονούν επιχειρώντας να αποκλείσουν από ελεγχόμενα ΜΜΕ, το μήνυμα ελπίδας και νίκης που στέλνει η πλειοψηφία των δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης.

Έντρομοι οι υποστηρικτές του φθαρμένου, αποκρύπτουν τη δυναμική των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», αρνούνται να ενημερώσουν υπεύθυνα και ρεαλιστικά την κοινή γνώμη για το Πρόγραμμα και τις θέσεις της δημοτικής παράταξης που παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Την ίδια ώρα, μηχανεύονται αποπροσανατολιστικά σενάρια, ελπίζοντας σε αλλαγή ατζέντας.

Κι επειδή αλήθεια που χρειάζεται απόδειξη είναι μισή αλήθεια, καταρρέει και η νέα ιστορία τους με την προσχώρηση τριών Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας στον συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θ. Διαμαντένιας σε επιστολή του – κόλαφο, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα για προσχώρησή του στο πολιτικό συνονθύλευμα που αγωνιά για νέες υποψηφιότητες και κάνει λόγο για «λυκοσυμμαχίες» που αποβλέπουν σε εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.

«Ο κόσμος, αναφέρει, θέλει συμμαχίες μόνο για το συμφέρον της πόλης και όχι συμμαχίες που αποβλέπουν σε εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων. Ο κόσμος ξύπνησε, γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από τις τελευταίες λυκοσυμμαχίες…».

Η …άγρα υποψηφίων στον συνδυασμό της συντηρητικής παράταξης, κατέληξε σε επεισόδιο με φίλια πυρά και ανεξέλεγκτα επακόλουθα που δυναμιτίζουν το εσωτερικό των μνημονιακών σχηματισμών.

Οι συστημικές συμμαχίες καταρρέουν. Τελειώνουμε με όσους στήριξαν ή ανέχθηκαν μνημόνια, τρόικες, λιτότητα κι έναν «Καλλικράτη» εργαλείο κατάρρευσης της αυτοτέλειας των Δήμων.

Στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας δίνουμε απάντηση, στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα.

Τον Μάιο θα κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών στο Βόλο και από Σεπτέμβριο θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή στην πόλη. Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή!

Περιοδείες Πατσιαντά

«Μαραζώνει η τοπική αυτοδιοίκηση , μαραζώνουμε εμείς , μαραζώνουν τα παιδιά μας» ήταν η κυρίαρχη φράση που ακουγόταν στους διαδρόμους του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», υποψήφιος Δήμαρχος Μαργαρίτης Πατσιαντάς μαζί με στελέχη της.

Οπως τόνισαν γιατροί, νοσηλευτές και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, οι ελλείψεις σε προσωπικό δυσχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο τους και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Οπως επισημάνθηκε στον κ. Πατσιαντά και στα στελέχη της δημοτικής παράταξης, από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών είναι οι συνεχείς βλάβες του μοναδικού αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείο Βόλου. Ο αξονικός τομογράφος ,ο οποίος έχει ξεπεράσει κατά τρεις φορές τα χρονικά όρια αντοχής του, παρουσιάζει συνεχώς ζημιές με αποτέλεσμα οι σχετικές εξετάσεις ακόμα και σοβαρών περιστατικών να είναι ανέφικτες.

«Η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας των συμπολιτών μας και η στήριξη του αγώνα των γιατρών και όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της συνεχής υποβάθμισης των δομών της, αποτελεί πρωτεύοντα στόχο της Δημοτικής μας Παράταξης. Η άμεση επίλυση των προβλημάτων, όπως αυτό της παλαιότητας και αναποτελεσματικότητας του αξονικού τομογράφου, που ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών μας, κρίνεται επιτακτική και δεν μπορεί να κωλυσιεργεί εξαιτίας της πλήρους αδιαφορίας που επιδεικνύει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και των μνημονιακών πολιτικών που ελαχιστοποιούν τις παροχές για τις δομές υγείας της χώρας μας» υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς.

Επίσκεψη στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων ( Σ.Ι.Σ.Α.Μ Ν.Μ)

«Θα είμαστε στο πλευρό σας, συμπαραστάτες και αρωγοί στον αγώνα που κάνετε να επιβιώσετε ως επιχειρηματίες» δήλωσε ο κ. Πατσιαντάς κατά την διάρκεια της συνομιλίας του με μέλη του Δ.Σ και εκπροσώπους του Σ.Ι.Σ.Α.Μ Ν.Μ τους οποίους συνάντησε στα γραφεία του συλλόγου, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής παράταξης.

Από τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι η κατακόρυφη πτώση του τζίρου των συνεργείων αυτοκινήτων εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής ύφεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου