ΑΛΜΥΡΟΣ

Αλμυρός: Χτύπησε τη μητέρα του και της προκάλεσε μώλωπες

αλμυρός-χτύπησε-τη-μητέρα-του-και-της-305266

Ξέφυγε από κάθε έλεγχο το οικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι 46χρονου ημεδαπού στον Αλμυρό προχθές το μεσημέρι. Ο 46χρονος χτύπησε την 78χρονη μητέρα του και της προκάλεσε μώλωπες. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Κατήγγειλε ακολούθως ενδοοικογενειακή βία και ο γιος της συνελήφθη.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να εξηγήσει τι συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ ο κατηγορούμενος μιλούσε μέσω skype με την αδερφή του και της ζητούσε να παρέμβει για να έχει επικοινωνία με τα παιδιά του στο εξωτερικό.

Η αδερφή του τον κατέκρινε που επέστρεψε στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει. Ο 46χρονος λογομαχούσε με την αδερφή του και όταν η μητέρα του επενέβη υπέρ της τελευταίας της επιτέθηκε. Αρχικώς έριξε μπουνιά στην πόρτα και στη συνέχεια χτύπησε τη γυναίκα στα χέρια.

Χθες στο δικαστήριο δεν είπε τίποτα για τις πράξεις του, τις οποίες φαίνεται να παραδέχεται. Ζήτησε μόνο από την έδρα να γίνει ποινική διαμεσολάβηση λέγοντας ότι δεν θα προκαλέσει ξανά πρόβλημα και ότι θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα και ανέβαλε τη δίκη για τις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να είναι παρούσα η μητέρα του κατηγορούμενου για να τοποθετηθεί. Στη συνέχεια του απαγόρευσε να επικοινωνεί με τη μητέρα του μέχρι τη δίκη. Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου