ΤΟΠΙΚΑ

Επιστολή – κόλαφος του Θ. Διαμαντένια

επιστολή-κόλαφος-του-θ-διαμαντένια-304238

Διαψεύδει προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο Σκοτινιώτη

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και εκπαιδευτικός Θεολόγης Διαμαντένιας διαψεύδει χθεσινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα magnesianews σύμφωνα με την οποία ο ίδιος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Χαρ. Ζάχο και Νίκο Νομικό προσχωρούν στο ψηφοδέλτιο του Π. Σκοτινώτη. «Διαψεύδω κατηγορηματικά το δημοσίευμα . Δεν βρίσκομαι σε καμία συζήτηση με τον κ. Σκοτινιώτη» είναι η σαφής και κατηγορηματική θέση του κ. Διαμαντένια. Ωστόσο με αφορμή το παραπάνω γεγονός ο δημοτικός σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου προχωρά σε μία επιστολή – κόλαφο, αφού είναι καταγγελτικός όσον αφορά τι τελευταίες διευρύνσεις του ψηφοδελτίου του Δημάρχου.

Η ανακοίνωση

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Βόλου Θ. Διαμαντένια έχει ως εξής:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το δημοσίευμά της magnesianews.gr . Δεν βρίσκομαι σε καμία συζήτηση με τον Κύριο Σκοτινιώτη. Δεν πρόκειται να συναντηθώ με κανέναν το Σαββατοκύριακο, για να συναποφασίσουμε την ενσωμάτωσή μας στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σκοτινιώτη.

Ο γνωστός σε όλους πληροφοριοδότης θα ήταν φρόνιμο να μιλούσε μόνο για τον εαυτό του.

Ημουν από τους πρώτους που μίλησα για συσπείρωση Δημοκρατικών δυνάμεων. Ομως, όπως ξαναδημοσίευσα σε άρθρο μου, ο κύριος Σκοτινιώτης δεν αντιλαμβάνεται τη κρισιμότητα της κατάστασης και πιστεύει πως μετά από Αυτόν επικρατεί το χάος. Δεν κατανοεί, πως η αντίδραση των πολιτών οφείλεται σε αντίσταση σε οτιδήποτε εξυπηρέτησε το σύστημα. Δεν κατανοεί πως οι δημότες θα ψηφίσουν με θυμό. Τον κύριο Σκοτινιώτη καλώς ή κακώς ο κόσμος τον έχει συνυφασμένο με το παλιό. Μόνο κάτω από νέο, άφθαρτο πολιτικά πρόσωπο θα συμμαχούσα με όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις για το καλό της πόλης. Ολοι μιλούν για κινδύνους, αλλά πολύ φοβάμαι πως οι περισσότεροι εννοούν το κίνδυνο να χαθούν τα κεκτημένα τους. Ο κόσμος θα πιστέψει στα μεγάλα λόγια , θα στηρίξει οποιαδήποτε ενωτική προσπάθεια , όταν θα δει και κάποιους να βάζουν το καλό της πόλης πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

Ο κόσμος θέλει συμμαχίες μόνο για το συμφέρον της πόλης και όχι συμμαχίες που αποβλέπουν σε εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων. Ο κόσμος ξύπνησε, γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από τις τελευταίες λυκοσυμμαχίες και αυτό τον σπρώχνει ακόμη πιο μακριά από το δημοκρατικό τόξο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου