ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο Αγοραστού

στην-τελική-ευθεία-το-ψηφοδέλτιο-αγορ-304158

Για την περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας

«Κλείδωσαν» σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 18 από τις 20 θέσεις των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από τη Μαγνησία που θα δώσουν τη μάχη για τις περιφερειακές εκλογές, με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών».

Μέχρι στιγμής το ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού για τη Μαγνησία παρουσιάζεται ανανεωμένο σε μεγάλο ποσοστό. Εκκρεμεί βεβαίως το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας θα είναι οι κ.κ. Αργ. Κοπάνας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, Λεωνίδας Ρίνης, Π. Μπατζιάκας, Κ. Χαλέβας, Γ. Κίτσιος, Γ. Καλτσογιάννης, Αντ. Ακτσιαλής, Όλγα Τσιαμήτα, Στ. Κανέλλος, Θαν. Λιούπης, Γρηγ. Ιγγλέσης, Αντ. Δροσινός, Θαν. Τσακμάκης, Καλλιόπη Κουρκούμπα, Ευθ. Ζιγγιρίδς, Β. Χατζόπουλος, Κ. Μωυσίδης.

Υπολείπονται δύο ακόμη ονόματα με τα οποία θα «κλείσει» το ψηφοδέλτιο για τη Μαγνησία. Για τις θέσεις υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τουλάχιστον 15 υποψηφίους, δύο όμως θα είναι εκείνοι που θα στελεχώσουν τις ισάριθμες κενές θέσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου