ΤΟΠΙΚΑ

Νέα Δ.Σ. για το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων

νέα-δ-σ-για-το-σωματείο-κινητικά-αναπήρ-30315

Εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014, για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (ΠΟΜΑμεΑ), για την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) και για την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (ΠΟΜΑμεΑ) εκλέχτηκαν οι εξής: Κουσουτζής Κωνσταντίνος, Μπέλλος Πέτρος, Κεχαγιά Αθηνά και Συρίης Γιώργος (αναπληρωματικός).

Για την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) εκλέχτηκαν οι εξής: Κουσουτζής Κωνσταντίνος και Μπέλλος Πέτρος και για την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) εκλέχτηκαν οι εξής: Μπέλλος Πέτρος και Μούτσιου Θεοδώρα (αναπληρωματική).

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 75%. Το Δ.Σ. του «Ιππόκαμπου» σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλα τα μέλη του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μαζικότερη συμμετοχή.

Επιπλέον ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη δικηγόρο κα. Αριστέα Χρηστάκη, αλλά και τον κ. Δημήτρη Λειβαδιώτη οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για την άψογη διενέργεια των εκλογών. Το Δ.Σ. ευχαρίστησε επίσης τα μέλη της Εφορευτική Επιτροπής, κα. Φανή Θωμαΐδου, κα. Ελένη Τσιρογιάννη και τον κ. Πασχούδη Παναγιώτη αλλά και τον εκπρόσωπο της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) κ. Μιχάλη Κορωναίο ταμία του Δ.Σ. της ΕΟΚΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου