ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν χτενίσματα και κουρέματα σε ηλικιωμένους

δωρεάν-χτενίσματα-και-κουρέματα-σε-ηλ-302165

Προσέφεραν στο Γηροκομείο μαθητές Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Βόλου

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφθηκαν μαθήτριες και μαθητές της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης, της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Βόλου, προκειμένου να αναλάβουν την περιποίηση των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, προσφέροντάς τους δωρεάν όμορφα χτενίσματα, κουρέματα και ξύρισμα.

Οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος απόλαυσαν ιδιαίτερα την περιποίηση από τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά περισσότερο την συντροφιά και την στοργή με την οποία τους περιποιήθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολής.

Την ομάδα συνόδευσαν η διευθύντρια του ΙΕΚ ΟΑΕΔ και μέλος του Δ.Σ. του ιδρύματος Αικατερίνη Πάππα, η υπεύθυνη της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης κ. Βούλγαρη Καλλιόπη και ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Βόλου Ναπολέων Κολοβός.

Στην ομάδα μαθητών συμμετείχαν οι Γαρέφη Ευαγγελία, Γελαδάρη Ισμήνη, Ματθαίου Παρασκευή, Δάμου Δέσποινα, Μιχούλη Κωνσταντίνα, Πόππα Ιουλία, Σακαβάλα Ευγενία, Ζωράκη Ανθή, Μαυροειδή Κωνσταντίνα, Καρασμάνογλου Χριστίνα, Πλαγερά Θεοδώρα, Αγλαίνη Βιολέτα, Κουτούπη Βάια, Αναγιάννη Μαριάνθη, Ντέγκα Ελένη, Βλαχόπουλος Θεοφάνης και Μόσχος Νικόλαος.

Μετά την επιτυχία που είχε η δραστηριότητα ο διευθυντής της ΕΠΑΣ κ. Ναπολέων Κολοβός μετά και τη σύμφωνη γνώμη των μαθητών, δεσμεύτηκε ότι η δραστηριότητα θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου