ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αργ. Κοπάνας σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μακρινίτσας

ο-αργ-κοπάνας-σε-συνεδρίαση-του-τοπικο-301522

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μακρινίτσας παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνας και συζήτησε για θέματα του χωριού με τον πρόεδρο Βαγγέλη Σαρακατσάνο, τους συμβούλους Ελένη Αδάμ, Αλέκο Σαρακατσιάνο, Δημοσθένη Καπουρνιώτη και τον πρώην σύμβουλο Γιάννη Χατζηγιάννη.

Ο κ. Κοπάνας αναφέρθηκε στο «σημαντικό οδικό έργο με την αποκατάσταση της κατολίσθησης, που εκδηλώθηκε στην επαρχιακή οδό Μακρινίτσας-Κουκουράβα στη θέση «Μπράνη», την ανακατασκευή των παραδοσιακών μονοπατιών στην περιοχή «Αλώνια», την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος με βυθιζόμενα κολωνάκια στην είσοδο του κεντρικού πεζοδρόμου για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης και κυκλοφορίας, τη λειτουργία υπόγειων κάδων απορριμμάτων κ.α.».

Επίσης, ενημέρωσε για τις νέες παρεμβάσεις από τις τεχνικές υπηρεσίες και αφορούν την ολική επισκευή και βελτίωση του δρόμου από το πάρκινγκ στην «Μπράνη» έως την Ι. Μονή Αγίου Γεράσιμου καθώς και τη δημιουργία καινούριας και πιστοποιημένης παιδικής χαράς. «Και τα δύο αυτά έργα, για τα οποία εκπονήθηκαν μελέτες από τις τεχνικές μας υπηρεσίες υπό τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Θάνο Θεοδώρου, έχουν εισέλθει σε διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή οριστικού αναδόχου», συμπλήρωσε ο κ. Κοπάνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου