ΤΟΠΙΚΑ

Προσκλητήριο Τσακαλώτου και Τσιόκα από τον Βόλο για το νέο ΣΥΡΙΖΑ

προσκλητήριο-τσακαλώτου-και-τσιόκα-α-300421

Σε εκδήλωση στο Μεταξουργείο μίλησαν τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Κάλεσμα προς «όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στο εγχείρημα διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία απηύθυναν σήμερα το βράδυ από το Μεταξουργείο στην Νέα Ιωνία ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας ο Χάρης Τσιόκας, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έχει προσχωρήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλίες τους σήμερα σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, υπογράμμισαν πως ο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου επιβεβαίωσε πως η πλειοψηφία των πολιτών είναι πλέον πεπεισμένη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον κύριο πυλώνα του προοδευτικού χώρου.

Ο κ. Τσακαλώτος, επεσήμανε πως «στη νέα αυτή εποχή ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να δώσει βαρύτητα σε ζητήματα που αναδεικνύουν τις περιφερειακές ανισότητες που υπάρχουν, στην πράσινη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή αλλά και ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη, για μία ισορροπημένη πολιτική στον κοινωνικό, στον οικονομικό και στον αναπτυξιακό τομέα», όπως ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Τσιόκας, μέλος του διευρυμένου οργανωτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισήμανε πως «ο απολογισμός των πρώτων μηνών από τη διακυβέρνηση της Ν.Δ. δείχνει ότι είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο διακυβέρνησης για τους λίγους».

Η εκδήλωση «άνοιξε» με χαιρετισμό του Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστα Βογιατζή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου