ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη για άγρια συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο

καταδίκη-για-άγρια-συμπλοκή-σε-νυχτερ-300224

Φυλάκιση 13 μηνών σε 26χρονο, που τραυμάτισε με μπουκάλι σερβιτόρο

Καταδίκη για άγρια συμπλοκή σε πρώην νυχτερινό κέντρο του Βόλου, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2014.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε χθες 26χρονο Βολιώτη σε ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών με αναστολή.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επιτέθηκε και τραυμάτισε σερβιτόρο του κέντρου με σπασμένο μπουκάλι.

Χθες, ο 26χρονος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καθώς πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαέξι μηνών και άσκησε έφεση.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις. Εξεταζόμενος από το δικαστήριο ζήτησε αρχικώς «συγγνώμη» για τις πράξεις του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι δεν είχε στο επεισόδιο απολύτως καμία συμμετοχή.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2014 στις 6 τα ξημερώματα λόγω διαφοράς μεταξύ της παρέας του 26χρονου και του προσωπικού για τον λογαριασμό.

Η παρέα του 26χρονου, έξι συνολικά άτομα ηλικίας 19 ως 27 χρόνων, βρισκόταν στο μπαρ και έπινε και λίγο μετά τις 06:00 το πρωί έδωσε χρήματα στον καταστηματάρχη, ο οποίος όμως θεώρησε ότι ήταν λίγα και τους τα επέστρεψε πίσω.

Σε δευτερόλεπτα τα αίματα άναψαν και ξέσπασε συμπλοκή αρχικά μέσα στο νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια έξω από αυτό. Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να τραυματιστούν τρία άτομα.

Μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση ήταν και ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στο σερβιτόρο και τον τραυμάτισε στο μάτι με σπασμένο μπουκάλι.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου