ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Ζυγούρης: Γυρίζουμε σελίδα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και προχωράμε μπροστά.

ν-ζυγούρης-γυρίζουμε-σελίδα-με-τον-νίκ-299569

Τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Τσιμέντων Νίκος Ζυγούρης. Ο κ. Ζυγούρης με δήλωσή του επισημαίνει τα εξής: “Οι εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις 5/12 είναι εκλογές για το αύριο του ΚΙΝΑΛ και το μέλλον του προοδευτισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Θεωρώ ότι οι νέοι πρέπει να βγουν μπροστά δίνοντας τη δική τους μάχη. Μια μάχη ιδεών, αξιών , προοδευτικών απόψεων και κουλτούρας. Μάχη του συντηρητισμού και των καταλοίπων του παρελθόντος με το νέο. Νέοι που έχουν ουσία στον λόγο τους, που οραματίζονται, ονειρεύονται, και θέλουν να εφαρμόσουν ένα μοντέλο διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας και διακυβέρνησης στην Ελλάδα.

Η δημιουργική προσπάθεια που ξεκινάει με μπροστάρη τον ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη είναι η απαρχή για τη συγκρότηση της παράταξης που φιλοδοξούμε να ηγηθεί στον προοδευτικό κόσμο της χώρας.

Γυρίζουμε σελίδα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και προχωράμε μπροστά.

Ψηφίζουμε για την επόμενη μέρα αυτής της παράταξης και αυτόν που θα την επαναφέρει στο προσκήνιο.

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε Νίκο Ανδρουλάκη γιατί είναι αυτός που εκπέμπει το μήνυμα για ένα Κίνημα του μέλλοντος.

Πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ανανεώσει, να συσπειρώσει και να κάνει ξανά την δημοκρατική παράταξη μεγάλη! Με δυνατή παράταξη και διψήφιο νούμερο θα μπορέσει να συνδιαμορφώσει από ισχυρή θέση το μέλλον της πατρίδας μας! Ο Νικος φέρνει την εμπειρία από τα ευρωπαϊκά έδρανα, την πολιτική φρεσκάδα και ηθική που λείπει από τα ελληνικά. Με ξεκάθαρες θέσεις, μακριά από λαϊκισμούς και με αποφασιστικότητα θα φέρει την χαμένη ελπίδα στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου