ΤΟΠΙΚΑ

Κοντά σε άπορους και μαθητές η ενορία του Αγίου Τρύφωνα

κοντά-σε-άπορους-και-μαθητές-η-ενορία-τ-2981

Κοινωνικές πρωτοβουλίες για τους υποψήφιους των πανελληνίων

Σειρά κοινωνικών και φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών αναπτύσσονται στην ενορία του Αγίου Τρύφωνα, που βρίσκεται στην περιοχή της Νεαπόλεως. Στο πλαίσιο αυτό διανεμήθηκαν πρόσφατα δέματα με τρόφιμα σε είκοσι άπορες οικογένειες και δόθηκαν χρηματικά βοηθήματα, με τη αρωγή πολλών ευαισθητοποιημένων ενοριτών.

Από το Σπίτι Γαλήνηςτου ναούδιανέμονται καθημερινά 14 μερίδες φαγητό σε απόρους ενορίτες, ενώ παράλληλα 12 εθελόντριες παρασκευάζουν διαδοχικά, το φαγητό που προσφέρεται σε όσους έχουν ανάγκη.

Με πρωτοβουλία του εφημέριου του ναού π. Βάιου Τακούμη συνεχίζεται, παράλληλα, η προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών, για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων της ενορίας, προκειμένου να υπάρχει ζεστό φαγητό και βοήθεια σε όλα τα σπίτια της ενορίας.

Στο μεταξύ, η Εκκλησία βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών που θα διαγωνιστούν στις επερχόμενες Πανελλαδικές εξετάσεις, για την είσοδό τους στα Ανώτατα και τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, θα τελεστούν σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Ενορία του Αγίου Τρύφωνα, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα : Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, 8-9 π.μ., θα ψαλεί ιερά παράκληση. Την Τετάρτη 18 Μαΐου, 8-9 πμ, ιερά παράκληση. Το Σάββατο 21 Μαΐου, 7-9.30 π.μ. όρθρος και θεία λειτουργία. Την Κυριακή 22 Μαΐου, 7-10 π.μ., όρθρος και θεία λειτουργία. Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, 8-9 π.μ., ιερά παράκληση, την Παρασκευή 27 Μαΐου, 8-9 π.μ. ιερά παράκληση, την Παρασκευή 27 Μαΐου 8-9 π.μ. ιερά παράκληση, την Κυριακή 29 Μαΐου 7-10 π.μ. όρθρος και θεία λειτουργία και τη Δευτέρα 30 Μαΐου8-9 π.μ. ιερά παράκληση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου