ΤΟΠΙΚΑ

Μάχη χαρακωμάτων στην τοπική Ν.Δ.

μάχη-χαρακωμάτων-στην-τοπική-ν-δ-297045

Συνεχίζουμε την πορεία μας και ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο «Δύναμη Βόλου» τονίζει ο Μιχάλης Μιτζικός

Η δημοτική παράταξη «Δύναμη Βόλου» με υποψήφιο δήμαρχο το Μιχάλη Μιτζικό συνεχίζει την πορεία της απαρέγκλιτα στην κούρσα των δημοτικών εκλογών, βάζοντας τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και υπογραμμίζοντας χθες στην TRTότι τις επόμενες μέρες οριστικοποιείται στο σύνολό του ο συνδυασμός «Δύναμη Βόλου». Χθες εξάλλου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γ. Κίτσιος μιλώντας στο TRT κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μιτζικού αφού όπως τόνισε είναι «στέλεχος που προέρχεται από την παράταξη» και κατεβαίνει στο Δήμο έστω και χωρίς επίσημο χρίσμα και χαρακτήρισε «πολιτικούς γυρολόγους» τα στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ. και συμπορεύτηκαν με το σημερινό δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη.

Χθες ο ίδιος ο κ. Μιτζικός σε συνέντευξή του στην TRT επισήμανε ότι η παράταξή του προχωρά ακάθεκτη στις δημοτικές εκλογές και ότι είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο το οποίο και να ανακοινωθεί επίσημα. «Εχουμε ήδη 80 υποψηφίους και τις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί όλο το ψηφοδέλτιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός που συνεχίζει τις επαφές με πολίτες και στελέχη του συνδυασμού του. Ο ίδιος επέλεξε εξάλλου να μην σχολιάσει την προσχώρηση των 12 στο ψηφοδέλτιο του κ. Σκοτινιώτη. Αντιθέτως την συμπόρευση των 12 αποδοκιμάζουν με ανακοινώσεις τους οι παρατάξεις «Βόλος – Ανοιχτή Δημοκρατική Πόλη» και οι «Δρόμοι Συνεργασίας» (δημοσιεύονται σε άλλες σελίδες).

Επίθεση ΝΟΔΕ στους 12

Στο μεταξύ χθες μιλώντας στην TRToπρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γιώργος Κίτσιος αποδοκίμασε πολιτικά τα 12 στελέχη της Ν.Δ. που ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι προσχωρούν στο συνδυασμό του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη. Ο ίδιος τους χαρακτήρισε «πολιτικούς γυρολόγους» καθώς όπως τόνισε τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν στήριξαν τις επιλογές της Ν.Δ. στο Δήμο Βόλου καθώς συμμετείχαν σε άλλα αντίπαλα ψηφοδέλτια και συνεχίζοντας τόνισε: «Ορισμένοι από τους 12 που ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους είναι μακριά από τις επιλογές της Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές εδώ και χρόνια και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κίτσιος.

Ερωτηθείς εξάλλου για το συνδυασμό του Μιχ. Μιτζικού, επισήμανε ότι ο ίδιος προσωπικά ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας καλεί όλους τους ψηφοφόρους και τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν ενεργά το συνδυασμό του αφού ανήκει στην παράταξη, παραμένει υποψήφιος και κατεβαίνει στις εκλογές, ασχέτως εάν η Ν.Δ. απέσυρε την επίσημη στήριξη.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου