ΤΟΠΙΚΑ

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που θα έκαιγε ζωντανή την πρώην σύζυγό του

προφυλακίστηκε-ο-56χρονος-που-θα-έκαιγε-29678

Απολογήθηκε χθες για τις πράξεις του στον Ανακριτή

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή Βόλου, ο 56χρονος κάτοικος Βόλου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, 47 ετών, μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. Ο 56χρονος συνελήφθη, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό με την πρώην σύζυγό του επιχείρησε, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας να την κάψει ζωντανή.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο σημειώθηκε στο διαμέρισμά τους, στο κέντρο του Βόλου, προχθές λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει προ πενταετίας, συνέχιζε να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Η 47χρονη γυναίκα, έχοντας ρίξει τις γέφυρες με τον 56χρονο συνέχισε τη ζωή της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρώην σύζυγός της δεν μπόρεσε να δεχθεί τη νέα της σχέση. Η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ τους ξέφυγε από κάθε όριο. Η λογομαχία μετατράπηκε σε έντονο καβγά και η γυναίκα βρέθηκε να αιφνιδιάζεται, όταν ο πρώην σύζυγός της την περιέλουσε με δύο μπουκάλια οινόπνευμα και άναψε τον παρ’ ολίγο φονικό αναπτήρα.

Δίχως να προλάβει να αντιδράσει, τα ρούχα της γυναίκας λαμπάδιασαν. Οι φλόγες έκαιγαν το σώμα και το πρόσωπό της. Στην προσπάθειά της να σωθεί από τη φωτιά, άρχισε να απομακρύνει τα ρούχα από πάνω της. Τις κραυγές της από τους πόνους άκουσαν γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στην πολυκατοικία έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 47χρονη εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου με εγκαύματα που κάλυπταν το 30% του σώματός της. Αν και η κατάσταση της υγείας της εξελίχθηκε ομαλά, οι γιατροί έκριναν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και την εισαγωγή της στη Μονάδα Εγκαυμάτων.

Σχετικά άρθρα:

Πυρπόλησε την πρώην σύζυγό του! ~ Παρ’ ολίγον ανθρωποκτονία για ερωτική αντιζηλία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου