ΕΞΟΔΟΣ

Φαντασμαγορικές εορταστικές εκδηλώσεις στον Βόλο

φαντασμαγορικές-εορταστικές-εκδηλώσ-296661

Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου και των Αγγελου, Στέλιου και Διαμαντή Διονυσίου

Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου και των Αγγελου, Στέλιου και Διαμαντή Διονυσίου, που εντάσσονται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, με τη φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης της πόλης με την Αννα Βίσση, αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Για ακόμη μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, φεστιβάλ και πολλά δρώμενα. Κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές θα αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ατέλειωτες εκπλήξεις θα σκορπίζουν ψυχαγωγία, χαρά και διασκέδαση.

Ανάμεσα στην πληθώρα των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν δύο μεγάλες συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον Αρεως.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα ακολουθήσει η συναυλία με τους Αγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου, ενώ θα συμμετάσχει και η Αγνή Καλουμένου. Στη συναυλία θα ακουστούν τα αξέχαστα τραγούδια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων και για τις δύο εκδηλώσεις αρχίζει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Οσοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr. Προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και στα ταμεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και συγκεκριμένα στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00 και 18:00-20:00, αλλά και στο κτίριο του Μεταξουργείου Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-12:00.

Στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον Αρεως δεν θα πραγματοποιείται πώληση εισιτηρίων πριν ή κατά τη διάρκεια των συναυλιών.

Για να διασφαλιστεί η προστασία του κοινού, αλλά και του προσωπικού θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και την διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Πολιτισμού 2421082870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου