ΤΟΠΙΚΑ

Ανατροπή σε έρευνες για διπλό βιασμό!

ανατροπή-σε-έρευνες-για-διπλό-βιασμό-294949

Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα διπλού βιασμού με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο από συνάδελφό της τον περασμένο Αύγουστο σε νησί των Β. Σποράδων και αποδείχτηκε ότι έλεγε ψέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση δεν επιβεβαίωσε την καταγγελία, ενώ οι ένοικοι ενοικιαζομένων δωματίων δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό και ο υποτιθέμενος σωτήρας του θύματος βρισκόταν εκείνο το χρονικό διάστημα σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Απρόοπτη τροπή πήρε η υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού που είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου παρενέβη άμεσα, όταν 27χρονη ημεδαπή προέβη σε μήνυση που προκαλούσε φρίκη.

Ο συνάδελφός της σε μπαρ ηλικίας περίπου 30 ετών ημεδαπός, κάτοικος του νησιού υποτίθεται ότι «εισέβαλε» στο δωμάτιό της το βράδυ, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έριξε στο πάτωμα, τη βίασε και στη συνέχεια τη βίασε και δεύτερη φορά σε άλλο σημείο του δωματίου.

Η κοπέλα υποτίθεται ότι όλο αυτό το διάστημα ούρλιαζε και αντιστεκόμενη καλούσε επανειλημμένα σε βοήθεια από το ενοικιαζόμενο δωμάτιό της που της είχε παραχωρηθεί στο πλαίσιο της εργασίας της στο νησί. Οι φωνές της, όπως η ίδια είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ήταν που κινητοποίησαν τον γιο του ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εργαζόταν.

Ο γιος του ιδιοκτήτη έτρεξε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, όπως επεσήμανε, έβαλε τις φωνές στον 30χρονο και σταμάτησε το κακό διώχνοντας τον δράστη από το δωμάτιό της.

Αμεσα η Εισαγγελία Βόλου είχε ζητήσει τη λήψη καταθέσεων και κάθε χρήσιμου στοιχείου.

Ομως, η 27χρονη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σε κανένα σημείο του σώματός της μώλωπες, εκδρομές, ούτε καν γρατζουνιά, αν και πάλευε για να αντισταθεί.

Επίσης, από τις καταθέσεις μαρτύρων κανένας δεν είχε ακούσει το επίμαχο βράδυ τις φωνές της κοπέλας, η οποία, όπως είχε αναφέρει στις αρχές, κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων πράξεων φρίκης όχι μόνο φώναζε δυνατά, αλλά ούρλιαζε.

Το χειρότερο απ’ όλα που προέκυψε από τη διαδικασία είναι ότι ακόμη και ο σωτήρας της, που υποτίθεται ότι κινητοποιήθηκε άμεσα για να τη βοηθήσει, διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν καν στο νησί, αλλά ήταν σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Ο «σωτήρας» δήλωσε ότι ούτε καν γνωρίζει την κοπέλα.

Μετά την εξέλιξη, η προκαταρκτική εξέταση αρχειοθετείται από την Εισαγγελία Βόλου. Επιπλέον η 27χρονη θα κληθεί να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα για την προανακριτική διαδικασία, τα οποία είναι περίπου 160 ευρώ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου