ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Μ. Πατσιαντά με αστυνομικούς

συνάντηση-μ-πατσιαντά-με-αστυνομικού-294369

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος – Περιοδεία στα καταστήματα της Ν. Ιωνίας

Ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς και τα γενικότερα μισθολογικά και θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Σωμάτων Ασφαλείας, είχε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης» υποψήφιος Δήμαρχος Μαργαρίτης Πατσιαντάς, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Παράταξης, με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Βόλου.

Στα προβλήματα που επεσήμαναν οι αστυνομικοί στον κ. Πατσιαντά και στο κλιμάκιο των στελεχών, συγκαταλέγονται η αιφνιδιαστική κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, που εδώ και χρόνια διασφάλιζε την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων και η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων λόγω της κατάργησης πολλών θέσεων εργασίας, η οποία δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά των αστυνομικών.

Περιοδεία σε καταστήματα της Ν. Ιωνίας

Απογοήτευση και απελπισία είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα καταστηματαρχών και απλών πολιτών στους δρόμους της Νέας Ιωνίας, όπως τα εξέφρασαν στον κ. Πατσιαντά και σε στελέχη των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», κατά τη διάρκεια πρωινής περιοδείας του κλιμακίου της Δημοτικής παράταξης σε καταστήματα της περιοχής.

«Η ψήφος στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να αποτελέσει απαρχή ανατροπών για την πατρίδα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο υποψήφιος Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι «οι Δήμοι και συνολικά η κοινωνία πρέπει να επιβιώσουν και να σχεδιαστεί μια ριζικά διαφορετική τοπική πολιτική με λαϊκή συμμετοχή. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο την εξαθλίωση των ζωών από όσα καθημερινά επιβάλει η μνημονιακή κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατσιαντάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου