ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία με καταγγελίες στο Lidl

διαμαρτυρία-με-καταγγελίες-στο-lidl-290939

Την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική αλυσίδα τροφίμων Lidl στον Ξηρόκαμπο με την απαίτηση να παραδοθούν δωρεάν τρόφιμα στη Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς του Αγ. Νεκταρίου για την παροχή τους σε φτωχούς συμπολίτες καταγγέλλει η Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Συνέλευση Μαγνησίας «τη δεύτερη μέρα της διαμαρτυρίας ολόκληρη η αστυνομική δύναμη Μαγνησίας και οι υπηρεσίες ασφάλειας του νομού βρέθηκαν έξω από το χώρο διαμαρτυρίας για να εκφοβίσουν όσους διαμαρτύρονται. Με υπερδιπλάσιες δυνάμεις από τους διαμαρτυρόμενους, με περικύκλωση τους, με «φωτογράφιση» προσώπων και ανθρώπων αποδεικνύεται ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του συστήματος είναι οι πεινασμένοι κι όχι όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα ή σε αντίθεση με το πεινασμένο λαό έχουνε τα ράφια τους γεμάτα, ενώ εμείς τα σπίτια μας άδεια».

Σύμφωνα με την Ανοιχτή Συνέλευση, ακόμα και μετά την λήξη της διαμαρτυρίας, τα συμβατικά οχήματα της ασφάλειας «συνόδευσαν» τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου μέχρι τα σπίτια τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου