ΤΟΠΙΚΑ

Εμφανίστηκαν… δεινόσαυροι στον Βόλο

εμφανίστηκαν-δεινόσαυροι-στον-βόλο-290560

Πυρετώδεις εργασίες ενόψει της επίσημης πρεμιέρας των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Jurassic park… άρχισε να θυμίζει η πλατεία Πανεπιστημίου στον Βόλο, όπου άρχισαν να… καταφθάνουν οι πρώτοι δεινόσαυροι. Φέτος στην πλατεία Πανεπιστημίου το ρολόι του χρόνου θα γυρίσει εκατομμύρια χρόνια πίσω, τότε που κυριαρχούσαν οι προϊστορικοί δεινόσαυροι.

«Ο κόσμος των δεινοσαύρων» είναι το θεματικό πάρκο που θα λειτουργήσει φέτος στην πόλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις από τα συνεργεία πριν το επίσημο άνοιγμα των πυλών του πάρκου αμέσως μετά την τελετή φωταγώγησης της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, μπροστά από το κτίριο «Παπαστράτος» και την φωταγωγημένη Αργώ. Το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών προσφέροντας σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους που νιώθουν παιδιά την εμπειρία της γνωριμίας με τα πλάσματα που κάποτε κυριαρχούσαν στη Γη.

Το θεματικό πάρκο παρουσιάζει εκπαιδευτικό ενδιαφέρον τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους γιγάντιους δεινόσαυρους που κυριαρχούσαν στη Γη.

Σε έκταση 500 τ.μ. μικροί και μεγάλοι που νιώθουν παιδιά θα περιηγηθούν στην προϊστορική εποχή τότε που γιγάντιοι δεινόσαυροι κυριαρχούσαν στον πλανήτη και θα νιώσουν για λίγο πρωταγωνιστές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο.

«Ο κόσμος των δεινοσαύρων» θα πλαισιώσει το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που ετοιμάζει και φέτος για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Βόλου με προσκεκλημένα αστέρια τη Δέσποινα Βανδή και τις Μέλισσες σε φαντασμαγορική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου. Συνολικά τριάντα δύο ημέρες, από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, 145 εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους που θέλουν να ξανανιώσουν παιδιά, συνθέτουν το φετινό πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων που θα υλοποιηθεί και φέτος στον Βόλο.

Μέσα από τις εκδηλώσεις κάθε χρόνο υποστηρίζονται οικονομικά ιδρύματα της πόλης. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η Πίστη», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Φλόγα», του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» και της Κουζίνας Αλληλεγγύης.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου