ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες στο «Nomads»

βολιώτες-στο-nomads-289552

Δύο Βολιώτες που εκπροσωπούν επάξια τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό χώρο αντίστοιχα, συμμετέχουν στο νέο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1, το «Nomads» που έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο υπεραθλητής Λευτέρης Παρασκευάς και ερμηνεύτρια Αποστολία Ζώη, είναι μεταξύ των συμμετεχόντων στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, που θα εκτυλιχθεί στο νησί Palawan των Φιλιππίνων για 12 εβδομάδες. Είκοσι ένας παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, τρεις περιοχές διαμονής, συμμετέχουν σε μια σκληρή αναμέτρηση για τη διαμονή, επιβίωση και παραμονή στο παιχνίδι, που έχει ως έπαθλο 150.000 ευρώ για τον νικητή.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου και από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και το 1992 πρωταθλητής στα 200μ. πρόσθιο, ενώ έπαιξε και στην ομάδα πόλο της «ΝΙΚΗΣ». και το 1992 πρωταθλητής στα 200μ. πρόσθιο. Αργότερα ασχολήθηκε με την ελεύθερη κατάδυση και κατέκτησε τη 2η θέση γενικής βαθμολογίας ανδρών σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2011 αποφάσισε να ασχοληθεί με το υπερμαραθώνιο τρίαθλο, όπου ξεκίνησε με απόσταση IRONMAN (3,8 χλμ. κολύμβησης, 180 χλμ. ποδηλασία,42 χλμ. τρέξιμο). Στη μετέπειτα πορεία του στον αθλητισμό ακολούθησαν διάφορα αθλήματα. Το 2014 συμμετείχε στο ARCH ΤΟ ARK, το μεγαλύτερο τρίαθλο στον κόσμο σε αποστάσεις. Ξεκίνησε από Λονδίνο τρέχοντας 140 χλμ. κολύμπησε στη Μάγχη 34 χλμ. και συνέχισε με ποδήλατο μέχρι το Παρίσι. Η δράση του έγινε ντοκιμαντέρ και μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 και μέχρι το 2017, ό,τι κάνει γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, με τα έσοδα να διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες.

Η Αποστολία Ζώη, αντίστοιχα, γεννήθηκε στην Ελασσόνα στις 6 Ιανουαρίου και μεγάλωσε στον Βόλο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Γυμναστική Ακαδημία, μπήκε στη ζωή της το τραγούδι. Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές του 2015, η Αποστολία Ζώη, μετά από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, επιστρέφει δυναμικά με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Την τηλεοπτική σεζόν 2015-16, πήρε μέρος και στο talent show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar» και έφτασε στον τελικό, αποσπώντας καταπληκτικές κριτικές για τους καλλιτέχνες που μιμήθηκε στη σκηνή του σώου.

Οι δύο Βολιώτες θα μετρήσουν τις δυνάμεις και την αντοχή τους σε ένα ριάλιτι επιβίωσης για γερά νεύρα, που αναμένεται να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου