ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» τον Γιάννη Μωραΐτη

η-καρδιά-πρόδωσε-τον-γιάννη-μωραΐτη-289543

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Γιάννης Μωραΐτης, ο οποίος διατηρούσε με τον αδερφό του εργοστάσιο στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου επεξεργασίας αμυγδάλων.

Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε προχθές το βράδυ από ανακοπή καρδιάς. Αισθάνθηκε πόνο στο στομάχι και η σύζυγός του τον μετέφερε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή. Προχθές, όταν τον έπιασαν οι πόνοι, πήρε την αγωγή που του είχε συστήσει γιατρός.

Δυστυχώς, όμως, η υγεία του δεν βελτιώθηκε. Αντίθετα αισθάνθηκε δυσκολία στην αναπνοή και ζήτησε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς, όμως, δίχως αποτέλεσμα.

Ενημέρωσαν τη σύζυγό του ότι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και στη συνέχεια ότι απεβίωσε.

Η κηδεία του 62χρονου τελέστηκε χθες στις 15:30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λάμιας στον Σαμπάναγα σε κλίμα ανείπωτης οδύνης.

Ο άτυχος άνδρας κατέλιπε τη σύζυγό του Ελένη Δήμου και τις κόρες του Κωνσταντίνα και Εβελίνα που λάτρευε. Ηταν πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν χθες να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου