ΤΟΠΙΚΑ

«Εγκλωβισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εργαλειοποίηση της πανδημίας»

εγκλωβισμένος-ο-συριζα-στην-εργαλει-289519

«Με σημαία την πανδημία και μια μονοθεματική ατζέντα που αφορά στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εγκλωβισμένος στην εργαλειοποίηση της πανδημίας», σχολίασε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μαραβέγιας στο περιθώριο της τοποθέτησής του για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στο προοίμιο της ομιλίας του, ο κ. Κων. Μαραβέγιας κατηγόρησε για επαναλαμβανόμενη κινδυνολογία τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας και για προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσής της και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι εργαλειοποίηση», διερωτήθηκε ο βουλευτής, «η απαξιωτική ερώτηση με επικεφαλής τον κ. Μάρκου και 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είτε λίγο είτε πολύ λένε ότι για τη θνητότητα φταίνε οι εργαζόμενοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας γιατί είναι ανεκπαίδευτοι; Πείτε μου, λοιπόν, αν αυτό δεν είναι εργαλειοποίηση, δεν είναι κλονισμός της κοινής γνώμης και της εμπιστοσύνης της στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας…».

«Υπάρχει», κατέληξε ο κ. Κ. Μαραβέγιας, «εργαλειοποίηση της πανδημίας και δεν δικαιούται ο συγκεκριμένος συνάδελφος να κουνάει το δάχτυλο προς τους βουλευτές της ΝΔ, λέγοντας προς τον Πρόεδρο ότι αυτοί είναι, όταν έπεται ο υπουργός τον οποίο απαξιώνει, τον ίδιο και την διαδικασία, γιατί δεν κάθεται μέσα στην αίθουσα να ακούσει ούτε καν την απάντηση που είχε να του δώσει…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου