ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Μπέου σε ΟΛΒ και Αστικό ΚΤΕΛ

επίσκεψη-μπέου-σε-ολβ-και-αστικό-κτελ-288730

Απάντηση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Ξηρακιά

Από το Γραφείο Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου κ. Αχ. Μπέου ανακοινώθηκαν τα εξής: « Συνάντηση με τον Πρόεδρο Οργανισμό Λιμένος Βόλου κ. Πρίγκο, καθώς κι άλλα στελέχη του ΟΛΒ, είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, επικεφαλής με το Συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική: Βόλος 2014» κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του.

Ο κ. Μπέος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΛΒ και τόνισε πως πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις οι οποίες θα μπορούν να είναι υλοποιήσιμες, αλλά και μη χρονοβόρες.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο θέμα της μαρίνας αλλά και στο μείζον πρόβλημα που υπάρχει με το σκραπ μαζί με όλες τις επιπτώσεις που η συγκεκριμένη λειτουργία έχει επιφέρει στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου και δήλωσε πως πρέπει άρδην να δρομολογηθούν λύσεις, που δεν θα μείνουν στα λόγια.

Μάλιστα ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε πως η παράταξη της οποίας κι ηγείται «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική: Βόλος 2014» έχει ένα πλήρες πρόγραμμα αναφορικά με την ανάπτυξη του Λιμένος Βόλου.

Ο κ. Μπέος χθες πραγματοποίησε επίσκεψη και στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Τρύφωνα Πλαστάρα, εργαζομένους και μέλη της Διοίκησης.

Απάντηση στον Ξηρακιά

Εξάλλου, από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αποθέωση του λαϊκισμού και της διχαστικής λογικής, αποτελούν οι ισχυρισμοί του ανεκδιήγητου αντιδημάρχου, Ηλία Ξηρακιά, που ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθεί να εμφανίσει τη θεσμική κι αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Αχιλλέα Μπέου προς την Εισαγγελία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας σαν απόπειρα τρομοκράτησης και των… υπαλλήλων της ΔΕΥΑΜΒ!

Ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι εκείνοι που θα τεθούν στην κρίση και αξιολόγηση των πολιτών για τα όσα έκαναν ή παρέλειψαν να κάνουν βυθίζοντας την πόλη στο τέλμα και την ανυποληψία, καλούμε την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, έστω κι αυτή την ώρα, να συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών της και να αφήσει απερίσπαστους και ήρεμους τους υπαλλήλους του Δήμου στη δουλειά τους. Εχουμε αναγνωρίσει τον πανικό των επαγγελματιών της πολιτικής μπροστά στα πλούσια προνόμια που χάνουν, αλλά όλα έχουν ένα όριο… Αλλωστε παρά το όργιο των χθεσινών «προσκλήσεων» για συμμέτοχη στη χθεσινή εκδήλωση, οι υπάλληλοι έδειξαν ήδη την εκτίμηση τους στο έργο και την αποτελεσματικότητα του κ. Σκοτινιώτη και των συνεργατών του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου