ΤΟΠΙΚΑ

Με λεωφορείο του ΟΣΕ από Βόλο στη Λάρισα

με-λεωφορείο-του-οσε-από-βόλο-στη-λάρισ-288725

Δεν έχει τελειωμό οι ζημιές στις τοπικές αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια Βόλος – Λάρισα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες.

Πριν από λίγες μέρες και συγκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου, για μία ακόμη φορά το τρένο που εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα των 10.25 αναβλήθηκε εξαιτίας τεχνικής βλάβης, και ενώ εκείνη την ώρα επικρατούσε έντονη βροχόπτωση.

Επί μισή περίπου ώρα οι τεχνικοί του ΟΣΕ προσπαθούσαν να επιδιορθώσουν τη μηχανική βλάβη που εκδηλώθηκε ευτυχώς λίγο πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, κι ενώ οι επιβάτες περίμεναν καρτερικά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό για να εκτελεστεί το δρομολόγιο.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία δεν κατέστη δυνατό να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα όσοι από τους επιβάτες είχαν την υπομονή να περιμένουν στον Σταθμό, γύρω στις 11.30 το πρωί επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΣΕ για να μεταβούν στη Λάρισα, φτάνοντας φυσικά στον προορισμό τους, με μία ώρα καθυστέρηση σε σχέση με ό,τι είχαν αρχικά προγραμματίσει.

Σημειώνεται πως η βλάβη αποκαταστάθηκε αφού το λεωφορείο αναχώρησε για τη Λάρισα, ενώ τα επόμενα δρομολόγια εκτελέστηκαν τελικά κανονικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου