ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Βολιώτης γιατρός Κων/νος Μπαρπάκης

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-βολιώτης-γιατρός-κων-288213

Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός γιατρός του Βόλου Κωνσταντίνος Μπαρπάκης, σε ηλικία 65 χρόνων, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με ασθένεια.

Ο Κων. Μπαρπάκης, με πολυετή προσφορά στην ιατρική και στον άνθρωπο, ήταν Διευθυντής του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου και στον ιατρικό κόσμο του Νομού.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στη 1.30 το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην ΦΛΟΓΑ 24210/24628.

Συλλυπητήριο ψήφισμα

Ψήφισμα για το θάνατο του Κων. Μπαρπάκη εξέδωσε η Ιατρική Υπηρεσία και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Βόλου, το οποίο έχει ως εξής:

«Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του ιατρού ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΠΑΡΠΑΚΗ, Δ/ΝΤΗ ΟΦ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ η Διοίκηση και τα Μέλη του Δ.Σ., ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Βόλου , αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  • Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
  • Να εκφράσει στην οικογένειά του ειλικρινή συλλυπητήρια

Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, ο Κώστας Μπαρπάκης, υπήρξε ένας άριστα επιστημονικά καταρτισμένος ιατρός που θα παραμείνει πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης, επιμονής, υπομονής και ήθους, υπόδειγμα για όλους μας.

Θα στερηθούμε αγαπημένε μας Κώστα, έντονα την παρουσία σου, τη φιλία σου, τη πραότητά σου. Η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή και θα μας συντροφεύει για όσα προσέφερες στους πολίτες της Μαγνησίας και σε όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου