ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

συνάντηση-γονέων-και-εκπαιδευτικών-σ-288068

Πραγματοποιήθηκε προχθές στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Γυμνασίου Βόλου η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου.

Μετά το καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Δανιηλίδου Κυριακή, και τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς, ακολούθησε ενημέρωση πάνω σε θέματα φοίτησης, απουσιών των μαθητών, ενώ συνεκτιμήθηκαν προβλήματα, διατυπώθηκαν απόψεις, έγιναν τοποθετήσεις και πάρθηκαν αποφάσεις πάνω σε θέματα κανονισμού, λειτουργίας θεσμών, κτιριακής υποδομής του σχολείου, καθώς και συμπεριφοράς των μαθητών και διαφόρων παιδαγωγικών θεμάτων μέσα σε κλίμα συνεργασίας και συνδιαλλαγής.

«Όλοι», τόνισε η διευθύντρια, «προσπαθούμε για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, αλλά κυρίως για την ασφάλεια και τη ομαλή – πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών».

Επίσης οι διδάσκοντες αναφέρθηκαν στην ύλη των μαθημάτων, δίνοντας διευκρινιστικές οδηγίες, ενώ γνωστοποίησαν επίσης στους γονείς τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τέλος, έγινε σαφής η ανάγκη επικοινωνίας και συνεργασίας των γονέων με τους διδάσκοντες και το σχολείο, για ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου