ΤΟΠΙΚΑ

Δεμένο πλοίο και flyingcat

δεμένο-πλοίο-και-flyingcat-286289

Αντιδράσεις επιβατών που δεν ταξίδεψαν

Δεμένο παρέμεινε και χθες για δεύτερη μέρα το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Απόλλων», το οποίο δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στα νησιά, λόγω της συμμετοχής του πληρώματος στην πανελλαδική απεργία της ΠΝΟ. Στο μεταξύ, εξαγγέλθηκε χθες και νέα 24ωρη απεργία από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Παράλληλα, δεμένο παρέμεινε χθες και το flyingcat, το οποίο δεν πραγματοποίησε τελικά το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, για το οποίο είχαν κόψει, σημειωτέον, εισιτήρια 65 επιβάτες. Οι επιβάτες που δεν ταξίδεψαν τελικά στον προορισμό τους, παρέμειναν στο Βόλο, αναμένοντας την λήξη της απεργίας.

Χθες το μεσημέρι δεν έλειψαν πάντως οι εντάσεις, καθώς αρκετοί επιβάτες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν προς τα νησιά, εξέφρασαν την δυσφορία τους, τόσο στα μέλη της ΠΝΟ που ήταν παρόντα, όσο και στο πρακτορείο, γιατί δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο, όπως είχαν αρχικά πληροφορηθεί. Στο χώρο του λιμανιού υπήρχαν δυνάμεις του Λιμεναρχείου Βόλου, για κάθε ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου