ΤΟΠΙΚΑ

Ενα χαμόγελο για τα παιδιά: Εορταστικό μπαζάρ στον Βόλο

ενα-χαμόγελο-για-τα-παιδιά-εορταστικό-285265

Η δεύτερη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά συνεχίζεται και αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 20.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολυχώρου Τσαλαπάτα στη Στοά Τέχνης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του πολυχώρου Τσαλαπάτα με ελεύθερη είσοδο.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, ρομποτική, πειράματα, μουσική, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις», που στόχο έχει να στηρίξει τις δράσεις που υλοποιούνται για δεκάδες παιδιά.

Στον χώρο θα λειτουργεί και το μπαζάρ του οργανισμού με πολλά χειροποίητα γούρια, κατασκευές, είδη με χαμόγελο, πάντα σε προσιτές τιμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το μπαζάρ θα διατεθούν για τη δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά έχει εξής: Αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα έχει ως εξής: 11.00 – 20.00 δημιουργική απασχόληση από την εθελοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 11.00 – 20.00 δράση με το Εντομολογικό Μουσείο Βόλου, ενώ 11.00 – 14.00 ξεδιπλώνεται «Ο μαγικός κόσμος των παιδιών» – Μουσικοκινητικά διαδραστικά παιχνίδια, κλόουν, face painting από την παιδαγωγική ομάδα του Κ.Δ.Α.Π. «Active Kids». Στις 17.00 – 20.00 «Χαμογελαστά Μπισκότα» προσφέρει η Λέσχη Αρτοζαχαροπλαστών Ελλάδας, ενώ στις 17.00 – 18.00 θα λειτουργήσει εργαστήριο εικαστικών με ανακυκλώσιμα κι «άχρηστα» υλικά με την παιδαγωγική ομάδα του Ludens, με την προτροπή «Μην το πετάς …στόλισέ το».

Στις 17.00 – 18.00 παράλληλα δράση με εκπαιδευτική ρομποτική και νέες τεχνολογίες από το εκπαιδευτικό κέντρο «ΑΤΟΜ» και 18.00 – 20.00 η δράση «Παίζω και χορεύω», από την ομάδα παιδικών πάρτι «Nenella».

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου