ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο π. αντιδήμαρχος Σηπιάδας Παν. Παναγιώτου

απεβίωσε-ο-π-αντιδήμαρχος-σηπιάδας-πα-284507

Εχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο πρώην αντιδήμαρχος Σηπιάδος, Παναγιώτης Παναγιώτου. Επρόκειτο για έναν σπουδαίο αιρετό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έναν εξαίρετο άνθρωπο.

Ο 71χρονος πρώην αυτοδιοικητικός γεννήθηκε στην Ξινόβρυση και έζησε στο Λαύκο όπου παντρεύτηκε και μεγάλωσε μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, τον Θόδωρο Παναγιώτου, που είναι στρατιωτικός και τη Δήμητρα Κουτούπη που είναι προϊσταμένη στο δημόσιο ΚΤΕΟ. Στον επαγγελματικό στίβο εργάστηκε ως αυτοκινητιστής στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Ομως, η μεγάλη του αγάπη ήταν ο τόπος του, ο Λαύκος, ο πρώην δήμος Σηπιάδος.

Στο πλευρό του πρώην δημάρχου Σταμάτη Βακούλα εκλέχτηκε δύο φορές ως αντιδήμαρχος και έκανε πάρα πολλά έργα στην περιοχή, καθώς αγωνιούσε για το κοινό συμφέρον και το αύριο.

Οικείοι του κάνουν λόγο για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο, με αξίες, αρχές, ακεραιότητα, έναν άνθρωπο που ήξερε να αγωνίζεται και έδωσε σκληρή μάχη και για την ίδια του τη ζωή.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ομως, δεν το έβαλε κάτω στιγμή και άντεξε.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση απομακρύνθηκε όταν αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, όμως δεν σταμάτησε να προσφέρει ποτέ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Γενέσεως Θεοτόκου Λαύκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου