ΤΟΠΙΚΑ

Ανακατατάξεις στην αλυσίδα Μαρινόπουλος στο Βόλο ~ Μετά τη συμφωνία με Σκλαβενίτη

ανακατατάξεις-στην-αλυσίδα-μαρινόπο-28423

Σε αναμονή των εξελίξεων οι εργαζόμενοι των υποκαταστημάτων σούπερ μάρκετ

Ανακατατάξεις στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος στο Βόλο σηματοδοτεί η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του Ομίλου Σκλαβενίτη και του Ομίλου Μαρινόπουλος για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρείας με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets.

Στο Βόλο όπως ανακοινώθηκε επίσημα με σχετική επιστολή στο προσωπικό των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, ο Ομιλος Σκλαβενίτη θα λειτουργήσει το μεγάλο πολυκατάστημα της αλυσίδας Carrefour Μαρινόπουλος στην οδό Λαρίσης (στις πρώην αποθήκες της ΚΥΔΕΠ) το οποίο και θα μετονομαστεί σε Σκλαβενίτης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ τις δύο τελευταίες εβδομάδες μετά από σχετική ενημέρωση, ειδοποιούνται εργαζόμενοι που παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια για τη «μετάβαση» στο δίκτυο της νέας κοινής εταιρείας.

Ο Ομιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ο Ομιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρείας με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets σε όλη την Ελλάδα μέσα Φεβρουαρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η νέα εταιρεία θα διαχειρίζεται κατ’ αρχήν τη λειτουργία των 33 hypermarkets που θα αναλάβει σε όλη την Ελλάδα, συνολικής έκτασης 160.000 τμ., που διαθέτει σήμερα η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει μελλοντικά σε περαιτέρω ανάπτυξη του εν λόγω δικτύου.

Σε ό,τι αφορά τον όμιλο Carrefour , που σε ολόκληρη τη Μαγνησία διατηρεί άλλα πέντε μεγάλα μάρκετ σε Βόλο, Νέα Ιωνία και Σκιάθο, προσπαθεί να ξαναμπεί σε ρυθμούς κανονικότητας σε συνεννόηση με τους προμηθευτές για την αποπληρωμή οφειλών που υπάρχουν.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη Μαγνησία το προσωπικό στην εταιρεία Μαρινόπουλος αριθμεί περίπου 200 άτομα.

Στις τάξεις των εργαζομένων της γνωστής αλυσίδας επικρατεί προβληματισμός εν αναμονή των ανακατατάξεων και μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ξεκαθαριστούν πλήρως τα επόμενα βήματα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου