ΤΟΠΙΚΑ

Η ΛΑ.Σ. κατά Μπέου για το εργοστάσιο στο ΧΥΤΑ Βόλου

η-λα-σ-κατά-μπέου-για-το-εργοστάσιο-στο-28252

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για το θέμα της κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, από την δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου» αναφέρονται τα εξής:

«Ακόμη μια ηχηρή ομολογία της απόλυτης ταύτισής του με την πολιτική της ΝΔ, της συστημικής του στάσης για την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων στον Δήμο Βόλου είναι το νέο υβριστικό παραλήρημα Μπέου στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Με αφορμή τον επικοινωνιακό ελιγμό της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας σχετικά με την παραγωγή SRF στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Βόλου, η δημοτική αρχή Βόλου υπερασπίστηκε με λυσσαλέο τρόπο και αποφασιστικότητα και την παραγωγή SRF και την καύση των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Υπερασπίστηκε τη στρατηγική των μονοπωλιακών ομίλων και της Ε.Ε., την προώθηση των χρυσοφόρων επενδύσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων, τον σχεδιασμό και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοτική αρχή Βόλου και περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και να σπείρουν σύγχυση στους κατοίκους του Βόλου.

Ο λαός του Βόλου όμως δεν ξεχνά! Δεν ξεχνά όλους αυτούς, και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν και στήριξαν όλο το αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, που βάζει το λαό να πληρώνει διπλά: και πανάκριβα τη διαχείριση των απορριμμάτων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και με την υγεία του από την καρκινογόνα καύση τους.

Ο λαός του Βόλου δεν έχει δώσει ακόμη την τελευταία του απάντησή! Όλοι στον δρόμο! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου