ΤΟΠΙΚΑ

Ορκωμοσία αποφοίτων Πολυτεχνικής Σχολής

ορκωμοσία-αποφοίτων-πολυτεχνικής-σχ-280875

Τελετή απονομής των διπλωμάτων στους αποφοίτους των τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Κορδάτος» του Παραλιακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στις 10 το πρωί θα γίνει η ορκωμοσία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής και συγκεκριμένα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολιτικών Μηχανικών και Κοινών Διατμηματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού» και «Νέα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία και Ανάπτυξη».

Στις 11 το πρωί θα ακολουθήσει η ορκωμοσία των προπτυχιακών αποφοίτων των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικών Μηχανικών.

Στη θόλο θα υπάρχει και εγκατάσταση του βιβλιοπωλείου των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων του Π.Θ. όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται αναμνηστικά από το Πανεπιστήμιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου