ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΟΛΒ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων του Λιμανιού

ο-ολβ-ευχαριστεί-τον-περιφερειάρχη-γι-280533

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό απέστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ ΑΕ, Σωκράτης Αναγνώστου, για τη δημοσίευση πρόσκληση με δυνητικό δικαιούχο τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, μέσω της οποίας υπάρχει η δυνατότητα υποβολής πρότασης για ένταξη έργων του λιμανιού στο ΕΣΠΑ.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Αναγνώστου: «Αξιότιμε κε Περιφερειάρχη, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση με κωδικό 080/27-11-2019, η οποία έχει ως δυνητικό δικαιούχο τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Η πρόσκληση και το ύψος της συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης, αποτελεί έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Λιμάνι του Βόλου, το οποίο είναι το μοναδικό μεγάλο λιμάνι της Περιφέρειας.

Η ανάπτυξη του Λιμανιού αποτελεί κοινό μας στόχο και με τη βοήθεια τόσο της Περιφέρειας όσο και της Κεντρικής Κυβέρνησης ελπίζουμε να το αναπτύξουμε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει, λόγω κομβικής του θέσης.

Η συμβολή της Περιφέρειας είναι καθοριστική και συμβάλει στην υλοποίηση έργων τα οποία θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν με ιδίους πόρους.

Επομένως, στα πλαίσια της πρόσκλησης, θα ανταποκριθούμε με την υποβολή ώριμης πρότασης εντός του τιθέμενου χρονικού ορίου και προσβλέπουμε σε μια γόνιμη συνεργασία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου