ΤΟΠΙΚΑ

Αντίδραση Αστυνομικών Μαγνησίας για τους «μπάτσους» του βουλευτή Παπαδημητρίου

αντίδραση-αστυνομικών-μαγνησίας-για-279284

Τη «σκυτάλη» των αντιδράσεων των αστυνομικών για τη χρήση της λέξης «μπάτσοι» από τον βουλευτή της Ν.Δ., Μπάμπη Παπαδημητρίου, σε «ζωντανό» πάνελ του Σκάι, πήρε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας. Από το πάνελ είχε αποχωρήσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Στην ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά όλοι οι αστυνομικοί γινόμαστε αντικείμενο χλευασμού και ύβρεων στα γνωστά τηλεοπτικά παράθυρα στα πλαίσια αντιπαράθεσης πολιτευτών, που εξυβρίζοντάς μας θεωρούν πως θα διατηρήσουν τα προνόμια του βουλευτικού τους θώκου, μιας και αργά αλλά σταθερά ο κόσμος τους γυρίζει προκλητικά τη πλάτη.

Στη ρευστότητα και στη διαρκή μεταβλητότητα της σύγχρονης εποχής, όπου κάθε έννοια δικαίου και ηθικής έχει θυσιαστεί στο βωμό της προσωπικής ανάδειξης και του ατομικού συμφέροντος, αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε η απάθεια των παρουσιαστών- δημοσιογράφων που πολύ εύκολα και απλά προσπέρασαν το ρατσιστικό αυτό χαρακτηρισμό του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Πόσο οξύμωρο και αντιφατικό είναι το γεγονός πως ενώ όλοι τους- και καλώς πράττουν- διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και διαπερνώνται από ρίγη οργής σε κάθε είδους ρατσιστική επίθεση στη συγκεκριμένη περίπτωση παρέμειναν ατάραχοι και αμέτοχοι.

Μας έχετε καταστήσει σαφές πως δεκάρα δεν δίνεται για τα προβλήματα του Ελληνα Αστυνομικού χρησιμοποιώντας τον ως αντικείμενο αλίευσης ψηφοφόρων και διατήρησης των κεκτημένων σας προνομίων πλην όμως να σας υπενθυμίσουμε πως όσο και να περιβάλλεστε με το μανδύα του καθωσπρεπισμού και του δήθεν αντιρατσισμού, στην περίπτωση σας ισχύει ότι δυστυχώς δεν μπορείτε να κρύψετε το μένος και την απέχθεια που νιώθετε για εμάς. Περαστικά σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου