ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση για τη Μεσογειακή αναιμία στο Πνευματικό Κέντρο

εκδήλωση-για-τη-μεσογειακή-αναιμία-στ-27843

Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, διοργανώνει την Κυριακή 6/5, στις 6μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: η πορεία ζωής ενός χρονίου πάσχοντος».

Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν:

Η κ. Ιουλία Νησιώτου – Μαντέλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Παιδίατρος, με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: παρελθόν, παρόν, μέλλον» και

Ο κ. Στέλιος Κοντακιώτης, Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτής, με θέμα: «Να είσαι ή να μην είσαι σαν τους άλλους;».

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «Ιωνία», υπό την δ/νση της κ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη.

Εθελοντικές Αιμοδοσίες

Εξάλλου, τη Δευτέρα 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στις εγκαταστάσεις των σχολείων, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

Την Τρίτη 8 Μαΐου, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί νέα εθελοντική Αιμοδοσία για τους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου