ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε ο πρώην προϊστάμενος της Eurobank Γιάννης Αθανασίου

εφυγε-ο-πρώην-προϊστάμενος-της-eurobank-γιάνν-278350

Νικημένος από τον καρκίνο άφησε χθες την τελευταία του πνοή ο τραπεζικός Ιωάννης Αθανασίου σε ηλικία 63 χρόνων. Πέντε χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του από την Eurobank όπου διατέλεσε προϊστάμενος στο τραπεζικό κατάστημα της οδού Ιάσονος με Ιωλκού και στην οδό Ιάσονος με Αντωνοπούλου στο Βόλο, ο Γιάννης Αθανασίου δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή.

Πριν από τρεις περίπου μήνες μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από καρκίνο. Από τότε ξεκίνησε η άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως χθες το πρωί απεβίωσε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύονταν, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του, φίλους και συναδέλφους.

Ο Ιωάννης Αθανασίου, ήταν ένα πολύ δραστήριο άτομο που είχε διακριθεί στον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων με τους συναδέλφους του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια υπηρεσίας του, όπως επίσης και οι συναλλασσόμενοι με τους οποίους έρχονταν σε επαφή καθημερινά.

Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισμός, στα νεανικά του χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ, ενώ επίσης ήταν λάτρης του σκι και του ψαροτούφεκου καθώς συμμετείχε και στο σύλλογο που είχε συσταθεί στο Βόλο.

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στις 11 το πρωί. Η σορός του θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10.30 το πρωί.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου