ΤΟΠΙΚΑ

Καταδικάζει το δήμαρχο Βόλου για τα επεισόδια με τις καθαρίστριες

καταδικάζει-το-δήμαρχο-βόλου-για-τα-επ-278099

Τα φραστικά επεισόδια που σημάδεψαν τη συνάντηση του σωματείου καθαριστριών Μαγνησίας με το δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο αλλά και τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων που ακολούθησε, καταδικάζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Οπως αναφέρει στην καταγγελία του ο Σύλλογος:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα νέα επεισόδια της Δημοτικής Αρχής Μπέου εναντίον των εργαζομένων καθαριστριών στα σχολεία του Δήμου Βόλου.

Ο εκφοβισμός, οι βιαιοπραγίες, η τρομοκρατία και οι βρισιές δεν περνάνε και το ξέρουν και οι ίδιοι πολύ καλά. Απλώς για άλλη μια φορά εκτίθενται στα μάτια της δημοκρατικής κοινής γνώμης δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις μας.

Το μεγάλο δίδαγμα για τους συναδέλφους υπαλλήλους σ’ όλο το Νομό είναι ένα: Πέρα από την ιδιαίτερη πολιτική εκτίμηση της κάθε παράταξης, αυτό που απαιτείται είναι η ομόφωνη καταδίκη τέτοιων περιστατικών όχι επιλεκτικά, όχι αλλά καρτ.

Και όχι μόνο αυτό αλλά επιπλέον απαιτείται ο συντονισμός αντί για μεμονωμένες ενέργειες με το κοινό μας σπίτι που δεν είναι άλλο από το Πρωτοβάθμιο Σωματείο των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, πάντα με αλληλεγγύη, όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα για να πολλαπλασιάζουμε τη δύναμή μας αντί να αδυνατίζουμε τις προσπάθειές μας ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου