ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρυθμούς Τζόκερ κινείται ο Βόλος ~ Σήμερα η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ

σε-ρυθμούς-τζόκερ-κινείται-ο-βόλος-σήμ-27612

Μικροί και μεγάλοι «κυνηγούν»… την τύχη τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Σε ρυθμούς Τζόκερ κινείται τις τελευταίες ημέρες ο Βόλος, για το «κυνήγι» των 17.000.000 ευρώ. Μετά από 15 συνεχόμενα Τζακ ποτ, το Τζόκερ ψάχνει να βρει τον τυχερό ή τους τυχερούς στη σημερινή κλήρωση της Πέμπτης μοιράζοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του. Έτσι, την τύχη τους σπεύδουν να κυνηγήσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 18ρηδες μέχρι ηλικιωμένους. Ενδεικτικό, της κατάστασης είναι ότι «τρέχουν» να συμπληρώσουν δελτία Τζόκερ πολλά άτομα ακόμη και για πρώτη φορά!

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Το κίνητρο είναι μεγάλο εξ ου και οι μεγάλες ουρές στα πρακτορεία τις τελευταίες ημέρες αφού όλοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους ποντάροντας τουλάχιστον 0,50 ευρώ που είναι η τιμή της στήλης.

Ημερομηνίες γενεθλίων, επετείων και τυχεροί αριθμοί «δίνουν και παίρνουν» στα δελτία Τζόκερ, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν ένα ποσό για να «σηκώσουν κεφάλι»…

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου συμπληρώνω δελτίο του Τζόκερ» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κ. Αννα Κατσανάκη με το σύζυγό της κ. Σπύρο Κατσανάκη, οι οποίοι πριν μπουν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ σχολίαζαν το ποσό των 17 εκατ. ευρώ που κληρώνεται σήμερα.

Στην ερώτηση: «Τι σκέφτεστε να κάνετε με τα χρήματα, σε περίπτωση που κερδίσετε;» η απάντηση και των δύο ήταν κοινή «Θα ξελασπώσουμε τα παιδιά μας».

Μάλιστα η κ. Κατσακάκη, επειδή δεν γνώριζε πώς να συμπληρώσει το δελτίο, πρόσθεσε περισσότερους από πέντε αριθμούς… πληρώνοντας λίγο ακριβότερα το δελτίο. Βέβαια, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ενημέρωσε την κ. Άννα και την ρώτησε εάν θέλει να αφαιρέσει κάποιους αριθμούς ωστόσο η ίδια τόνισε: «Όχι άστο όπως είναι, αφού συμπλήρωσα αυτούς τους αριθμούς θα τους κρατήσω. Μπορεί να είναι οι τυχεροί».

«Το παιχνίδι που κρατάει… το όνειρο»

Το θετικό με τα συνεχόμενα τζακ ποτ, είναι ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Βόλου, δίνοντας ουσιαστικά στους επαγγελματίες του χώρου «ανάσα ζωής».

«Πράγματι το τελευταίο διάστημα λόγω του Τζόκερ έχει αυξηθεί σημαντικά η κίνηση» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε. Νομού Μαγνησίας κ. Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, τονίζοντας ότι το Τζόκερ είναι το παιχνίδι που κρατάει το όνειρο ζωντανό για πολλούς ανθρώπους και αυτό το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος για πρώτη φορά ακούει πολλά άτομα, τα οποία ελπίζουν να κερδίσουν ένα ποσό με στόχο να ξεχρεώσουν δάνεια και εφορία. «Πλέον δεν ακούμε από τους πελάτες, ότι στο παρελθόν δηλαδή να κερδίσουν για να πάρουν ένα ακριβό αυτοκίνητο, ένα εξοχικό, να γίνουν εκατομμυριούχοι. Αντίθετα ακούμε ευχές να κερδίσουν έστω και ένα 5άρι για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Αυτή η κατάσταση φανερώνει τη σημερινή ποιότητα της κοινωνίας», καταλήγει ο πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε. Νομού Μαγνησίας.

Ουρές… πελατών για τη συμπλήρωση ενός δελτίου Τζόκερ σχηματίζονταν επίσης χθες στο καινούργιο πρακτορείο ΟΠΑΠ (στην οδό Ιάσονος 116 δίπλα από ΚΕΠ), που άνοιξαν πριν 15 ημέρες τα αδέρφια Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Κώστας Καλαμποκάς.

Όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά, «Όλοι ελπίζουν στο όνειρο του Τζόκερ και γι’ αυτό από χθες γίνεται χαμός στο πρακτορείο από άτομα όλων των ηλικιών (άνω των 18)». Μάλιστα όπως συμπλήρωσε η ίδια τα ποσά που ποντάρονται ξεκινούν από 50 λεπτά (για την συμπλήρωση μιας στήλης του Τζόκερ) και φτάνουν μέχρι 10-15 ευρώ.

Για τη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ για τα 17 εκατ. ευρώ η διαδικασία κατάθεσης δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 20:30 το βράδυ και στις 21:00 θα γίνει η κλήρωση.

Για πρώτη φορά στη ζωή του συμπληρώνει δελτίο Τζόκερ το ζευγάρι Αννα και Σπύρος Κατσανάκη

Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου ΟΠΑΠ (στην οδό Ιάσονος 116) Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Κώστας Καλαμποκάς

Πλήθος κόσμου έσπευσε χθες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για την συμπλήρωση ενός δελτίου Τζόκερ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου