ΤΟΠΙΚΑ

Στον Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου οι Γ.Γ. Οικονομίας και Εμπορίου

στον-συνεταιρισμό-ν-αγχιάλου-οι-γ-γ-οι-276033

Το εργοστάσιο του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχίαλου επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Οι Γενικοί Γραμματείς ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Κίτσιο στο Οινοποιείο, στο Εμφιαλωτήριο Οίνων, στο Αποστακτήριο και στο Εμφιαλωτήριο Τσίπουρου και έμειναν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, τον εξοπλισμό αλλά και την αισθητική των προϊόντων.

Επίσης προσεκλήθη και παρέστη στην συνάντηση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποσταγματοποιών Ελλάδος κ. Δημήτρης Αποστολάκης ο οποίος μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποσταγματοποιών Ελλάδος, Ιωάννη Κίτσιο γνωρίζουν καλά τα θέματα του κλάδου.

Μετά την ξενάγηση συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα του κλάδου και μέσα από έναν εποικοδομητικό και φιλικό διάλογο προέκυψαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Συζητήθηκαν σε βάθος τα θέματα και κυρίως το πρόβλημα της λαθραίας διάθεσης χύμα τσίπουρου στην αγορά με τεράστιες επιπτώσεις στην εθνική οικονομία και κυρίως στην Δημόσια Υγεία.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της νοθείας και της διάθεσης κρασιών επικίνδυνων για την Δημόσια Υγεία που πρόσφατα εντοπίστηκαν και στην περιοχή της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου